JEREMIĆ: Na delu SUKOB MAFIJAŠKIH FRAKCIJA unutar SNS-a (VIDEO)

Već drugi put u godini dana gost podkasta Info Vranjskih bio je predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić.

Povod je ovoga puta bilo gostovanje Jeremića i saradnika u Vranjskoj Banji povodom novih optužbi na situaciju vezanu za beogradski Millenijum tim.

Jeremić je na početku emisije opštr osudio napda na Info Vranjske i tužbu Milenijum tima prema našoj kući od čak 100.000 evra, zamolivši sve one kojima se ne dopada to što on govori da tuže njega i stranku na čijem je čelu, a ne medije.

Za početak razgovora Jeremić je izneo frapantne podatke, po kojima je Millenijum tim u 2019. godini ostvario promet od milion dinara na sat!

- Već prvi koraci koje smo preduzeli na međunarodnom planu dali su rezultate. Razobličena je laž da će Meriot ovde da pravi značajna ulaganja. Toga neće biti, nego će ovaj čuveni hotelski lanac Milenijumu da proda franšizu, jednoga dana kada hotel u Banji bude završen. Dakle, ni reč o bilo kakvom ulaganju – jasan je Jeremić.

On je objasnio zašto Narodna stranka insistira na revanšizmu, tvrdeći da svako, ama baš svako ko je učestvovao u koruptivnim radnjama mora da odgovara za svoje ponašanje.

- To je neophodno, jer kod nas organizovani kriminal i država počinju da fukncionišu kao jedno. Kao u svakoj mafiji, sa vemena na vreme dolazi do unutrašnjih obračuna, u kojima se jedna frakcija mafije obračunava sa drugom. To se predstavlja kao borba protiv organizovanog kriminala. Ne, to je unutrašnja borba mafijaških frakcija u SNS-u – kaže Jeremić.

On kaže da ta „kriminalna udruga zvana SNS“ još od 2012. godine radi na preuzimanju Srbije, i ako ne dođe do promena praćenih strogom primenom zakona, „preti opasnost da neki od delova te mafije, naročito oni koji danas na narodnim parama najviše zarađuju, nastave da vladaju i posle pada režima Aleksandra Vučića“.

Poslušajte čitav ovaj podkast, izuzetno zanimljiv, koji uvek možete naći i na našem Youtube kanalu.

SSB

Komentari

Srpska napredna stranka je doživela maksimum postojanja, najveći stadijum. Pošto su osnivanjem stranke ljudi bliži Aleksandru Vučiću i Tomislavu Nikoliću formirali interesnu grupu. Zadnjih par godina ova interesna grupa kroz prizmu članova stranke priključuje veleiki broj interesnih grupa kriminalaca koji su podelili u startu razne vrste interesnih svera. Od raznih preduzeća, ministarstva do jakih pozicija u Jaqvnim državnim firmama gde se obrće ogroman novac. Sada pošto su to interesne grupe krenule kroz medjusobni sukob krenuli su da prave problem Aleksandru Vučiću i njegovim ineresima. Zamislite koliko je u opticaju novaca. Na samo dnevnom nivou. EPS, Kolubara, MTS do novaca dobijenih od strane Evropske unije za pojedine projekte. Sve to može normalan čovek da vidi da postoje kanali SBS-a ili NovaS.
U vranju je jedina svetla tačka ostao portal vranjskih koji po nekoj statistici članovi napredne stranke u Vranju posećuju ni manje ni više od 70%. To govori da ipak razmišljaju i boje se. Šta posle pada režima. Onda u Vranju neka se zapitaju od Milenkovića Mutka, Milogorca, Đoše njakvija, Denzija, Antićke, Šoneta i ostalih koji su sa puno putera na glavi. Kao što rekoh, dokazi su tu. Ima dosta od njih kada dodje to vreme ali je uskoro da "pevaju" u Tužilaštvo a mnogi kao svedoci saradnici. Neka se pitaju , nema više praštanja. Sudjenja, osude, oduzimanje imovine koje su stekli na raznim mahinacijama. Tada više nema milosti. Onda tu istu ekipu sudiće ove njihove sudije. Polako. Ima ko pamti.

Evo danas će milogorac čiji je tata konkurisao za deo državnog školskog dvorišta dobiti to dvorište za dž. Kao i školsku zgradu. Ko su bre oni da pljačkaju. Još da odlučuje grad. Koje ličnosti. Šta su učinili za narod i državu sem što i dalje pljačkaju OTIMAJU. Molim vas vranjske da javno iznesete odluku grada kako će milogorci da dobiju na poklon dvorište i da prave zgradu poslovni prostor. Unapred planiraju kako će da se unovče. A odakle im pare za zgradu. Do juce nije kuče imalo za šta da ih uhvati. Lopovi.

Ocito je da se i sns ponasa kao sve predhodne opcije-zadovoljiti sopstvene apetite drcnih pojedinaca,formiranje interesnih grupa unutar stranke,zaposljavanje po svalerske ili babine linije, velike zloupotrebe. Balon je napregnut i puci ce.

Najnovije vesti

Dr Ljiljana Antić u ilegali!? »

Dr Ljiljana Antić, direktorka Zdravstvenog centra u Vranju, nalazi se u svojevrsnoj SNS ilegali, ističe za portal InfoVr...
ZutoCvece