Jeremić: “Millennium team” jedan od najvećih asova KORUPCIJE

Vuk Jeremić, predsednik opozicione Narodne stranke, na konferenciji za novinare ispred Specijalne bolnice u Vranjskoj Banji, upozorio je da iza navodnih vlasnika, beogradske firme “Millennium team”, Ivana Bošnjaka i Stojana Vujka, stoji vrh države Srbije.

- Na primeru privatizacije specijalne bolnice u Vranjskoj Banji očigledno je, da je u pitanju pljačka građana Srbije, jer su iz firme "Millennium team" kupili ispod cene Stacionar, hotel Železničar, i zemljište sa neizgrađenim hotelom za nešto više od milion evra, a dobili su bespovratno od države desetostruko veći novac - , istakao je Jeremić.

Predsednik NS je najavio formiranje specijalnog tužilaštva za visoku korupciju.

- Ovo Tužilaštvo će istraživati ne samo privatizaciju Specijalne bolnice u Vranjskoj Banji, već i nelegalne izgradnje MHE na našim rekama, privatizaciju PKB-a, prodaju poljoprivrednog zemljišta, postupak gasifikacije i druge kriminalne poslove organizovane u sprezi političkog vrha i njima bliskih preduzeća - obećao je Jeremić.

Vuk Jeremić je pozvao građane Srbije, da nedozvole naprednjačku privatizaciju instituta za vode "Jaroslav Černi", jer bi time bili ugroženi svi vodni resursi naše države.

Miroslav Aleksić, potpredsenik NS upozorio je da aktuelna vlast na principu, ne javno-privatnog, već državno-privatnog partnerstva rasprodaje Srbiju.

- Ovde u Vranjskoj Banji su posle dva neuspešna javna tendera omogućili “Millennium team” da ispod cene kupe nekoliko objekata u Vranjskoj Banji, a država im je još dala 10 miliona evra, novac građana Srbije, što predstavlja kriminal i prevaru poreskih obveznika u državi - poručio je Aleksić.

Đorđe Ristić, predsnik GrO NS u Vranju otvarajući konferanciju za novinare podsetio je da je Gradski odbor NS prvi reagovao na pljačku građana od strane aktuelne državne vlasti.

- U saopštenju GrO NS, upozorili smo da se državni novac, sliva u džepove vlasnika privatnih preduzeća bliskih vlastima, a što se najbolje vidi u privatizaciji Stacionara u Vranjskoj Banji gde je "Millennium tema" na uloženih milion evra, od države dobio 10 miliona evra - rekao je Ristić.

Vuk Jeremić i funkcioneri i članovi Narodne Stranke prilikom obilaska turustičkog dela Vranjske Banje, zaključili su da ovo mesto ima veliki turistički potencijal, koji nije ni približno iskorišćen.

Boravak funkcionera NS u Vranjskoj Banji ispratio je veliki broj Banjčana, a na konferenciji za novinare, bili je zapaženo prisustvo zaposlenih u Specijalnoj bolnici.

Komentari

Sada vojsku može da služi ko hoće, to što je slab odziv ukazuje da vojska nije toliko atraktivna. Bolje je otkloniti razloge tome, nego praviti ogromne troškove za minimalnu efikasnost.

"Komšija" komentar Vam na pogrešno mesto(ovde je u glavnoj ulozi NS i Vuk Jeremić)!

Pljačka na svakom koraku, tenderi za park, ulice, obilaznicu.... Gde god se okreneš svuda pljačka, samo za njihovu decu

Jeremić ima oči da kaže nešto protiv investicije u najsiromašniji predeo u Srbiji! Smeta mu što će nešto na jugu da se gradi? Treba SVE da se uloži SAMO u Beograd! Jeremić je mrtav za banjčane!

Ne be, smeta ni što Buki gradi, koj je on faktor u Banju, pantalone neje imaja na svadbu... Treba da se gradi, ali ne mafijaši oz Beograd i Crnogorci iz Banju

Sirotinjo i Bogu si teška! Kad se i Jeremić zasekirao što će se ovde gradi! Nemoj ovde da plata bude iznad minimalac! Došao da nam soli pamet a na lokalu postavio zadnji ljudi! Ko će da ga glasa sad kad kaže da će da spreči gradnju banje?

Što se zanosite vi koji podržavate sns i Vučića. Pa milenijum tim je ustvari vlasništvo Vučića Andreja i braće Mali. Kakav Bošnjak. Vučić pokupovao skoro celu Srbiju. Vinogorje u Prokuplju Leskovcu Vinarce kod Leskovca Pkb polj.zemljiste za gradnju Sava malu građevinsko zemljište na koje gradi Bg na vodi, državno zemljiste po Vojvodini, pokloni Rtbasen Bor, zelezaru Smederevo Kinezima koji truju ceo kraj,dozvoli gradnju the na rekama dozvoli izvrsitelje na narod dovede strance i dade im pare da u njihovim pogonima rade sa pampers. Ma pokrade i uništi sve. Dade Gazivode, elektro mrežu trepču, telekom kosova šiptarima. Ovo hapšenje je farsa. Propast.

Boze koliko proizvoljnih insonuacija (da ne kazem budalastina, mada nepokrivene insinua oje to jesu) u jednom dahu...verovatno si jedan od onih koji tvrde da je zemlja ravna ploca...

Lžarija u stilu Vranjskih. Iz banju su bila dva, tri probisveta! Ostali su sve sa strane, nepoznate njuške!

Kad budu sendviči i sok biće više.

Milenijum tim je Mlašan Dinkić, a sada radi preko Av

Milenijum tim je Mlađan Dinkić, a sada radi preko Av

Šta se izgradilo u Banji u proteklih 8 godina. A glavni drug je iz Banje.

Ovi što stoje i dremaju pored ovog unuka Hamdije Pozderca i sami ne veruju u ono što priča.

Brnabicka je isti Mesić i ona će uskoro da izjavi,ali ovog puta da je svoj zadatak ispunila i da Srbije više nema,živi bili pa videli.

Najnovije vesti

Dve zakrpiš, dve preskočiš »

InfoVranjske svakodnevno prate urbanistički haos širom Vranja. Gotovo da nema ulice u gradu - nove ili stare - bez komun...
ZutoCvece