Jedna DIREKTORKA iz zdravstva POZITINA NA KORONU

Direktorka jedne zdravstvene ustanove u Vranju pozitivna je na korona virus, saznaju Info Vranjske u toj ustanovi.

Ništa čudno, jer su i ona i ustanova na čijem su čelu u prvim redovima teške borbe protiv korone, i svako normalan ovoj doktorki poželeće brz oporavak.

Ovakvi lični podaci ne bi ni smeli da budu iznošeni u javnost, da nije male sitnice – suprug te doktorke i direktorke takođe radi u istoj zdravstvenoj organizaciji, ali i svodnevno dolazi na posao.

Gde su sada oni saveti tih istih stručnjaka o samoizolaciji i samozaštiti, ili oni važe samo za prost narod?

Prema zvaničnim informacijama, u toj zdravstvenoj ustanovi čak troje ljudi je zaraženo korona virusom, a nije isključeno da se taj broj uvišestruči u danima koji dolaze.

SSB

Komentari

Pa dobro i Tramp je imao pa sta sad.Ali ovaj za veliku cifru .

Napisite jasno ko je I kako se zove!Ovo je ovako vrlo neozbiljno

Mozda iz zavoda za javno zdravlje

A da malo bolje proverite cinjenice pre nego sto objavite bilo koju vest? Zar niste tu da informisete javnost? Ako jeste onda se malo vise potrudite, jer su ovo samo dezinformacije. Ili jednostavno promenite izvor informacija.

Zar je bitno ko je??? Direktorica se nije sklanjala sa radnog mesta od prvog dana,i tu ime nije bitno, stalno je bila sa nama i pacijentima.

A nije bila tajna da objavljujete i pljujete Foxa?

Ove Vranjske kao kuce mukomas.Kad imas muda napisi ime i prezime idiote.Sta kao ti ces nesto da objavis.

To li je ona elegantno popunjena SNS marioneta?
Pišite malo o proneverama i lopovlucima kojima se u saradnji sa svojom ekonomistkinjom bavi.Stanovi, apartmani u Grćkoj, odakle?
Ali sve će izaći na videlo a onda aps, samo se brinem da hrana u zatvoru nije baš obimna, smršaće zgodnica.

A da pisete malo o proneverama ove bivse direktorice sa pundjom ( posto vec opisujemo na osnovu fizickog izgleda ) Ostavi zavod bez plata o tolikim se proneverama radi...mada sa " frazom elegantno popunjena " nijedan doktor nauka ne bi trebalo da opisuje nekog...toliko o kulturi..ali taj nacin komunikacije lici na ovu drugu sto je doktor nauka,postenu,bese u sns dok je bila direktor.Ostavite bre ljude da rade na miru,o proneverama po zakonu ako ih je bilo ali za sve jednako a o dolazenju kontakta na radno mesto treba da brine sluzba EPIDEMIOLOGIJE.

Higjesnki zavod.

Gadi mi se pogled na dom zdravlja...sve namiguše....Jedino volim pogled na Jumko,tamo je moj dragi policeman koji me čuva.

A ti se preseli kod Jumko glupaco.

Direktorka od prvog dana vandrednog stanja do danas nema dana godisnjeg odmora ni starog ni novog a vi iz zavisti mozete pisati sta hocete......brz oporavak.....

Pa kako da ide na godišnji odmor kada su u higijenski non stop majstori i radnici koji rade na sređivanju laboratorija a to neko mora da kontroliše...mora da se pune đžepovi i njeni i njene pomocnice ekonomiskinje. U jeku epidemije sređuju se prostorije. Gde to ima? Ko zna ko je od majstora uneo virus.
A sada ko će voditi zavod?
To više nije higijenski zavod ! To je Pravno ekomomski zavod, sa 4 pravnika i 4 ekonomista.

Zamarate narod vise.
Lepo se kaze.
Kad ne znate o kome se radi i da li, nego rekla kazala, znaci mi ZDRAVSTVENI RADNICI nemamo pravo na odmor, bolovanje, da budemo bolesni?? Jer mora da je KORONA ako nismo na poslu.
A VI SVI VAN ZDRAVSTVA STE ZDRAVI I NEMA NIKO KOD VAS KORONU.

Ne razumem svrhu objavljivanja vesti o tome da je,,neko"zarazan,pa cela planeta je pod koronom!Samo se u Vranju daje znacaj malogradjanstini,rekla kazala..bla blaa,,neka doktorica sto pre ozdravi a pravi novinari nadju prave teme za komentarisanje!

Mila . Nemo' frljaš prašinu ...
Nikoj ovde ne misli na nikoga lošo .
Belkem , tvoju pravničku diplomku koristi gu kude treba . Ako , ič nešta znaješ.
Znaemo i mi da higijencko odelenje neje kako što treba da je .
Doodimo si tam . Istin su klozeti čisti . Ama ... Paaa nešta smrdi .

Najnovije vesti

Gornji deo grada DANIMA BEZ VODE »

Gornji deo Vranja nema vodu već 24 časa, a ulica Pržarska, kako javljaju sa terena, već treći dan! - U vreme pandemije l...
ZutoCvece