Jedan GRAD, jedan VOĐA, jedan PARKING

Kao što su Info Vranjske već pisale, rekonstrukcija ulica oko gradskog (Skadra na Bojani) parka ima, izgleda, samo jedan cilj - povećanje broja parking mesta.

Kako saznajemo od pouzdanih izvora iz Urbanizma, po završetku radova parking će se plaćati praktično sve do Cetinjske ulice, dakle čak do vrtića i ATD-a.

- To je naprednjački manir u svim većim gradovima - maksimalan broj parking mesta, povećanje cena komunalnih usluga, kao i cene vode. Sve to, gotovo po pravilu, rade privatne firme bliske SNS-u. I u Vranju vidimo da rade firme iz Niša, Kraljeva. Zar Vranje nema ljude sa lokala koji mogu to da odrade? - pita se naš sagovornik.

Građanima tako ostaje samo da spreme novčanike (ili telefone za sms) i plate parking!

NIV

Komentari

Glasali ste naprednjačku bandu i Gonzija sad trpite i plaćajte!

Uve komentarišem oko parkinga. Naprednjačka ološ je kompletno uništila infrastrukturu svih ulica u centru grada da bi te ulice na štetu gradjana, mislim pešaka formirali zonu parking naplate. Ulicu Bore Stanković maksimalno uništili. Pešačka zona se svodi na 1,5 metra što je nenormelno a važila za najkomotniju ulica sa drvoredima i velikom pešačkom zonom. Pojedine ulice preorentisali da budu jedmosmerne bez nelih studija izvodljivosti sa ekonomske strane tako i iz saobračajne struke. Toliko su nepismeni da ne mogu da verujem narod ima i dalje veliko poverenje. Pogledajte u centru grada, ogroman parking. Dno, uništili kompletno sve. To više nezna ko sve parkira. Strašno i ko radi u parking servisu. Za plakanje kao Vranjanca.Tuga od ovih lešinara

Sram Vas bilo ko god da si sto se potpisujes kao Sreder.Sreder je jedan jedini .Smisli sebi bolje ime pa pisi sta god hoces.Uzas ,ako imas ono sto nemas stavi svoje ime i prezime.

Doci ce i video pauk al mesta za invalide ostace nesankcionisana...to je jedina rupa u nadležnosti, ja i dalje imam otvorenu ponudu za staresine i uniformisane pripadnike Saobracajne policije Vranje da cu da castim ruckom kompletnu smenu koja paukom digne nepropisno parkirano vozilo sa mesta za invalide

Ja sam mislila da je granica ljudske gluposti merljiva al ste me vi gospodo iz Urbanizma i Parking servisa a mogu reci i Komrada da je ta granica gluposti beskonacna

Kakvi crni invalidi, koja sluzba ce pomeri crni mercedes, audi, sivi audi, beli opel i slicno... Kad prodje pauk sto ne kaze policajac vozacu da stane da proveri dal vozilo ima ADEKVATNU PLAVU NALEPNICU U UGLU VETROBRANA SA AKTUELNOM GODINOM 2020? Pa nece, nema ni ko da im naredi doduse... Pisacu ja i resornim Ministarstvima sa slikama sa lica mesta, pokrenucu vas iz kafica i fotelja.. Molim SNS botove da ovo prenesu.. Znaju kome..

Glupi ljudi zaslužuju glupu vlast!

Dotakli smo dnoo

Najnovije vesti

ZutoCvece