TO JE SNS: Partijski sukob interesa

Maja Đorđević, supruga vlasnika privatnog preduzeća "Kace", kao članica Gradskog odbora SNS u Vranju, u sukobu je interesa zbog činjenice da je preduzeće njenog supruga redovni izvođač radova na gradilištima na teritoriji Grada Vranja, saznaju InfoVranjske iz izvora u GrO SNS i na pres konferenciji vranjskih naprednjaka.

- Preduzeće "Kace" je omiljeni izvođač radova Slaviše Bulatovića, lidera vranjskih naprednjaka i narodnog poslanika, zato politički angažman Maje Đorđević predstavlja i za Bulatovića sukob interesa, jer su vlasnik firme "Kace" i poslanik nerazdvojni -, tvrdi sagovornik InfoVranjskih iz odbora vranjskih naprednjaka.

Po ovom izvoru, samo neobavešteni deo lokalne javnosti je bio zatečen učešćem Maje Đorđević na konferenciji za novinare Gradskog odbora SNS.

- Što bi rekli, čudna jada od Bulata grada, Maja, rame uz rame sa Bulatovićem, potpredsednikom GrO SNS Antonijevićem, dr Ljiljanom Antić i ostalom bratijom na konferenciji za medije vranjskog odbora, čudno, ali samo za neupućene, jer sve se zna, Bulat i Kace su kao meso i nokat, poslanik obezbeđuje prođu na tenderima, "Kace" ostalo -, objašnjava sagovornik InfoVranjskih.

- Uvek je bilo i biće sprege između politike i biznisa, jer to je siguran spoj lepog i korisnog, baš kao na primeru simbioze "Bulat-Kace", dobro i za jedne i za druge, podrazumeva se i za Maju koja se predstavila javnosti, što, ruku na srce, vole sve žene ovog sveta -, komentariše sagovornik InfoVranjskih.

Komentari

Maju Đorđević je u gradski odbor lično postavila Suzana Bulatović supruga Slaviše Bulatovića. One su najbolje drugarice i Suzana Bulatović ugovara poslove preko svoje drugarice i servira BULATOVIĆU, i tako to funkcijuniše, milione su podelili do sada.

Kakvi lopovi,veci nego u Simpo.

Slaviša,
Za što si se uhvatio sve si usro.Najveću gamad oko sebe si okupio.I zato ćeš ceh NAJVEĆI POSLE OVIH IZBORA ti da platiš.Zar si ćorav pri oči.Vidiš da te niko ne zarezuje,svi ti okrećev leđa.Jel vidiš kako Boske keca.Zato što jednog ali jednog pametnog obrazovanog i kultutnog čoveka pored sebe nisi privrteo.I ako češ biti gubitnik.Za pamet.

Koliko su NAIVNI. Samo tako nastavite. To su zalužili Vranjanci. To samo ih gazite. Kako glasate takvu vlast imate. Ovo nije ništa. Još globite narod. Ama baš sve uništite. Ovde ima posla za policiju još godina sto.Ali neka, neka.Sada vidite zašto oni ucutkuju medije, da ništa neznate, da živite u totalan mrak. Ja uskoro oćekujem da dodje Recko na koferenciju za štampu i vlasnik poznate kladionice iz Zemuna sa narodnim poslanikom Bulatovićem i vode debatu o novom stadionu. Na jedno mesto SVI SVI

ONA JE GLAVNA SD.KUDE LI CE GU GURNEV.IMA TUJ JOS JEDNA OPASNA TAJ SE NIGDE NE POKAZUJE TAJ SURUJE SAS GOLEMI LJUDI ALI SE OPASNO KRIJEE

Pa i meni da puni dzepove Kace ko Bulatu I meni bi bio omiljen.Goveda se napunise s pare,razvijaju svoje dzepove.

Polusvet i olos vkada Srbijom. Dok nas onaj sa vrha drzave ubedjuje i ulavi oko gluposti a sve sa ciljem da prikrije skoro priznanje nepostojece drzave Kosovo, dotle ovaj lokalni kriminalni klan pljacka na veliko. Pustite medije da cujete sta narod i gradjani misle. Sto ste ih toliko stisli, zato sto znate da to nike realnost i da je istina drugacija. Bojkot izbora!!! Pa kad vam izadje 30% pitacu vas onda.

Da je samo to, Maja je i glavna za otvaranje tendera u Vranjsku Banju, sve je to povezano...uzas

Dolazi im kraj SNS bagra ide u proslost a posle toga u zatvor

Najnovije vesti

Opet HAOS na Dečijem »

Umesto da, nakon niza primedbi zaposlenih, trajno reše problematičnu situaciju oko organizacije rada u Dečjem dispanzeru...

Pobeda GRK-a za vrh tabele »

Ekipa GRK Mladost iz Vranja u nedelju je u okviru Prve lige “Istok” pobedila BSK iz Bujanovca sa 26:20, u utakmici koja...
ZutoCvece