Javna preduzeća na udaru KORONE i novog ZAPOŠLJAVANJA

«Vodovod» i «Komrad», javna preduzeća sa najvećim brojem radnika, poslednjih dana izložena su dvostrukom udaru, pretećoj pošasti korona virusa i stranačkom, tačnije, SNS zapošljavanju novih radnika kao «komponenti» predizborne kampanje, saznaju InfoVranjske.

- Deo radnika «Vodovoda» i «Komrada» zahteva od Zavoda za javno zdravlje u Vranju testiranje svih zaposlenih u ovim javnim preduzećima, jer ovde rade članovi porodica u kojima su njihovi bližnji zaposleni u «Dodiću» i «Geoksu», gde ima pozitivnih na korona virus. Oni upozoravaju da se uveliko strahuje od širenja korone i u ova javna preduzeća - saopštava sagovornik InfoVranjskih.

Izvor portala na drugoj strani ukazuje «na masovnije primanje novih radnika na određeno vreme u «Vodovodu» i «Komradu»!

- Prema mojim saznanjima, pomenuta javna preduzeća primila su po nekoliko desetina novih radnika, «Vodovod» preko 50, a «Komrad» preko 70, što je ocenjeno kao deo predizborne kampanje, dakle, radi se o smišljenim potezima koji treba da uvećaju korpus glasova za SNS u Vranju - smatra sagovornik InfoVranjskih.

Po ovom izvoru, «novouhljebljeni trudbenici imaju i naročitu funkciju u interesu direktora pomenutih javnih preduzeća»!

- Radi se o svojevrsnom zastrašivanju ranije zaposlenih i vidu pritiska pred izbore 21. juna, a u smislu da su novi radnici pretnja nepodobnima da lako mogu da izgube posao i budu zamenjeni «sezoncima». Ovim se i objašnjava pojačana bahatost direktora u odnosu prema radnicima u koje sumnjaju da nisu na naprednjačkoj liniji - objašnjava sagovornik InfoVranjskih.

Izvor InfoVranjskih na kraju poziva «sezonce» da vode računa da im zbog širenja epidemije ne presedne uhljebljenje do kojeg je došlo zbog predstojećih izbora».

S. Kostić

Komentari

Tačno je za komrad, svake nedelje se zapošljavaju novi radnici i tačno je da ima zaraženih. Tačno je i da se sve to krije i zataškava samo da bi se održao miting i izbori. Nikad gore rukovodstvo u komrad nije bilo, sve je za javnost lepo i bajno a realnost je drugačija i jeziva. Više nam ni Bog ne može pokoći jer je i on digao ruke od nas.

A napada li korona alkoholicari?Djosa ne se trezni.Raduje se na crvene naocare isto ko za rakiju.

DRAGI VRANJSKI MALOUMNICI KOJI PODRZAVATE VRANJSKE SACEKAJTE JOS MALO KAD PUKNE GLAVNI FINANSIJER OD KOGA ZIVE NOVICA TONCEV DOCI CE I KRAJ NJIHOVIH NEISTINA I LAZI PROTIV DRZAVE SRBIJE A SVE U KORIST ONOG KO IM PLATI ZA OBJAVU. NOVICI PUCAJU SAVOVI SA SVIH STRANA NEMA MOC, NEMA LJUDE, OSTAO JE SA PAR DUPELIZACA KOJE GODINAMA PLACA.

A ti sendvic li dobi da lupas gluposti, zaposljeni sad a noga u dupe vec 1 jula.Kako je glup ovaj narod.Upropastiste I zemlju I grad.Za 4 god ove vlasti u gradu samo su vam dzepovi puni.Kola, stanovi, svalerke

U vodovod zaposljeni iz DJB stranke,uslov da predju u SNS. U cetvrtak su poceli sa radom

MA BITNO BOCE PUDLICA DJOSINA VOZI DZIP SLUZBENI I PARKIRA GA KUCI KAO DA MU JE TATKOVINA. SAMO NIKAKO DA SHVATI DA TAJ DZIP I TO GORIVO KOJE TROSI ZA PRIVATNE POSLOVE PLACAJU GRADJANI VRANJA. VI STE DOTAKLI DNO U VODOVODU STO BI REKLI VRANJANCI OCI VISE NEMATE, A TO SVE UZ PODRSKU DZIGOLANA DJOSU. SVAKA SILA DO VREME ALI BOCE PUDLICA MISLI DA CE VECNO DJOSA BITI DIREKTOR . I TROSICE RESURSE KOJE VRANJANCI PLACAJU KRVAVO. STIDITE SE.

A vozac iz Zlatokop koja sve auta vozi sluzbena i celu porodicu seta jel to da glasamo nslko mu kucu napravise sve vidimo vucicu

Najnovije vesti

Preseljen PIO Fond »

Filijala Fonda PIO u Vranju seli se u zgradu u ulici Cara Dušana broj 20, preko puta zatvora, tik uz Predškolsku ustanov...
ZutoCvece