JANKOVIĆ: Ujedinjenje opozicije SADA i ODMAH

Perica Janković, potpredsednik Gradskog odbora DS u Vranju, tvrdi da u ime svoje stranke već mesecima insistira na ujedinjavanju opozicionih stranaka sa jednim jedinim ciljem - smenom aktuelne vlasti.

Janković kaže da je to prvi uslov pozitivnih promena u društvu i boljeg života građana ove zemlje.

On se zalaže i za ujedinjavanje opozicije na lokalnom nivou, po formuli „odmah i sada, jer drugog puta nema“.

- Na tome takođe insistiram, već smo razgovarali sa predstavnicima ostalih stranaka, gde smo zaključili da druge alternative nema ukoliko želimo boljitak za građane Vranja - poručuje Janković.

Potpredsednik vranjskih demokrata navodi glavni razlog za što hitniju smenu lokalne vlasti u Vranju.

- Ako pođemo od interesa građana Vranja, lako možemo da zaključimo da je aktuelna vlast na čelu sa SNS pogubna za Vranjance, jer ništa ne radi niti zna da radi, što najbolje potvrđuje činjenica da ona radi bez komunalnog programa koji nije donela ni 2016., 2017. i za 2018. godinu - objašnjava Janković.

Perica Janković na kraju poručuje «da nikakve ideološke i druge razlike ne smeju da budu prepreka ujedinjavanju opozicije i da je najvažniji zadatak opozicionog delovanja ubediti građane da je smena vlasti moguća i najdelotvornija za sve koji žive u ovoj zemlji».

S. Kostić

Komentari

Lele kad ga vidim ovog...
Sjahao Kurta pa sad laje protiv Murtu.

Toliko o objektivnosti novina vranjskih...

Pero ne sekiraj se pa ako pobedite odmah posle izborni rezultati odma ce vi se prikljuci-vrati Miki Nesic, on je covek rodjeni preletac, hocu reci pobednik!

Sa kolko sa 2 % da se ujedine?

Ne ujedinjenje opozicije nego ujedinjenje gradjana i opozicionih stranaka, ujedinjenje gladnih i obespravljenih ,nezaposlenih prevarenih i svih koji vide pogubnost gradske vlasti. Nama ne beograd da nas ujedini mi u vranju gradjani mozemo sami da pokazemo zube ovim pederima na vlasti.

Jankovic nema kapacitet , na harizmu da deli savete opoziciji u Vranju . Dr Stamenkovic se emotivno vezuje za školskog druga koga ni najbliži rođaci i prijatelji ne " gotve "...Idemo napred ali ne sa vođom ala " Janković"

KAKO DA DS NE PROPADNE KADA GA U VRANJU VODE ULICARI I GRADSKI LIKOVI.....

Cica Pero bez bager ne biva...

Sa kim da se ujedine,sa oni li izdajice,sto se ocepise od DS,Mita sto nezna da cita latinicno slovo,i zenamu nazovi nacelnica u ostavci,ona i nezna da ona nije funkcioner pa ne moze ona da da ostavku nego glumi i moli se da gu ne sklanjav,koj ti dava tolku platu a zena veze nema sa rabotu,studirali po 15 godine,zato i veze nemav

Uplasila se nacelnica u ostavci ce gu sklanjav,pa brze kod nacelnika gu da mu se opravda kako nema ona nista stim kako nju ovde niko nezna,ona nema ovde nikog svog,al zato ima ovi po Vucitrn i Pristinu sto se skolovali oni znaju.

Najnovije vesti

ZutoCvece