Jagodina pobednik FS RIS

Ovogodišnje finale Kupa regiona istočne Srbije (FS RIS) odigrano je u nedelju u Kruševcu, a pobednik je ekipa Jagodine.

Oni su na kruševačkoj Bagdali pobedili Slogu iz Leskovca sa čak 6:0.

Pehar pobedničkoj ekipi predao je predsednik FS RIS Novica Tončev, kao i medalje za postignuti uspeh.

Poraženoj ekipi medalje je uručio domaćin, predsednik FS Rasinskog okruga Vlada Gašić, dok se sudijama zahvalio njihov internacionalni kolega Dalibor Đurđević.

NIV

Komentari

Cestitke ekipi Jagodine
Svaka cast predsedniku RIS Toncevu za doprinos fudbalu u drugim krajevima Srbije, jer fudbal se ne igra samo u BG

Sve cestitke ekipi a gospodin Toncev Novica samo neka nastavi da tako radi i da se ne obazire na ljubomorne ljude i njihove lazi...svakim danom ovaj covek sve vise i vise zasluzuje moje poverenje i moj glas

Molim Vas ukoliko imate sliku iz Koz.Dola .Recko i Aca lukas. Hm...sta li imaju zajedničkog? A g din Novica svuda stigne i na skupovima gde je rado vidjen i uveliča slavlje dodelom pehara.A Recko i sinovi u Kozji dol.Pa naručuje pesmu.Belo..Oko mene sve je belo...e Srbijo kome praviš stadion i ko je sve u fudbalu.

Molim Vas ukoliko imate sliku iz Koz.Dola .Recko i Aca lukas. Hm...sta li imaju zajedničkog? A g din Novica svuda stigne i na skupovima gde je rado vidjen i uveliča slavlje dodelom pehara.A Recko i sinovi u Kozji dol.Pa naručuje pesmu.Belo..Oko mene sve je belo...e Srbijo kome praviš stadion i ko je sve u fudbalu.Novica je jedan.Jedan jedini .Da se je Novica pobjavio u Kozjem dolu ode Žuca niz Pcinju.I gore narod nije glup.Jedva cekam izbore. .

Najnovije vesti

SPS: Svi predsednikovi ljudi »

Jasmina Prokić, Miroslav Nikolić, Žikica Antanasijević, Stefan Stanković i Lidija Novković predstavljaju deo Radne grupe...
AluTerm plus