Iznikla „insignija“, viđena u gradskoj garaži kod „Lepe Brene“

Kako Info Vranjske saznaju iz izvora bliskih naprednjacima, automobil marke „opel insignija“ Agencije „Veeda“, kojom je gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković (SNS) putovao na odmor u Grčku, konačno je „pronađen“ u utorak, u gradskoj garaži kod „Lepe Brene“.

Izvor Info Vranjskih tvrdi da je u garaži Gradske uprave kod „Lepe Brene“ na ulazu u naeslje Češalj, „svojim očima u poluotvorenoj garaži video „opel insigniju“, koju je svojevremeno vozio gradskim ulicama Dejan Manić, lider vranjskog odbora Jedinstvene Srbije i tadašnji predsednik Skupštine Agencije „Veeda“.

„Dobro znam auto, to je taj, nema šanse da omanem“, tvrdi ovaj izvor.

Gradonačelnika Slobodan Milenković se u nedelju uveče sa porodicom vratio se sa letovanja u Grčkoj.

„Opel insignije“, službenog auta kojeg je Agencija Veda ustupila Gradskoj upravi na korišćenje, a kojim je Milenković putovao na more, u ponedeljak nije bilo na parkingu ispred zgrade Gradske uprave Vranja gde obično vozači parkiraju službene automobile.

Gradonačelnik se vratio sa letovanja, „insignije“ i dalje nema

Milenković već pet dana ne odgovara na pitanja Info Vranjskih o tome da li je službeni automobil Agencije Veda, marke „opel insignija“, koristio za odlazak u Grčku na letovanje.

S.K.

Komentari

Ostavite coveka na miru da radi svoj posao !

Zena li mu se zove Mira? A ko ga drzi da ne skoci na Miru.

...ajdee....

Brisite komentare koji vam ne odgovaraju, to samo govori o vama. I Gebels bi mogao da uci od vas. Zuta stampa i radio mileva, srozali ste se do dna.

Ala se spetljali glupaci naprednjaci, a tek ovi sto komentarisu botovi, prvo, pogledajte izjave celnika GU Aritonovica, Antica da ne znaju gde je auto sve vreme, da je u opstinskoj garazi znali bi. Drugo, ako je insignija u opstinskoj garazi, a zakupljene su samo dve, druga dva vozila, zna se i koja bila bi na parkingu ispred opstine, a jedno je osvanulo tek kad je insignija parkirana u nedelju, sto znaci da je tek u nedelju parkirana. I najbitnije, ako je data na koriscenje i sve vreme ispred GU na parkingu, sta ce u garazu bas sad. Zajebaste se opasno naprednjaci.

Ovo Manda plasira u javnost protiv Gonzija. Krivo mu za Isigniju. Dusa ga boli. Ne moze da se vozi muftakis vise.

Ti pricas na sva usta kako je gleup sto je otiso slizbenim vozilom, da je bar putni nalog napisao. PS drugi put ne koristi izraze koje cujes, otkrivaju te. Vi cete sami sebe unistiti ne treba vam niko.

Najnovije vesti

Tončev U VLADI, Boske VAN »

Novica Tončev, potpredsednik SPS i poslanik iz Surdulice, biće ministar bez portfelja u novoj vladi, nezvanično saznaje...
ZutoCvece