Izlila se kanalizacija na šetalištu! (FOTO, VIDEO)

U susret "Danima Vranja" održavanje ulica po gradu dolazi na naplatu, pa se tako, neočekivano i ničim izazvana, izlila i kanalizacija na gornjem delu šetališta u centru.

Iako kvar očigledno nije poseban, ipak je došlo do nimalo prijatnog izlivanja kanalizacije u srcu grada, što pokazuje da neko tu nešto nije radio kako valja.

Dok su na licu mesta bili reporteri Info Vranjskih, niko nije izašao da sanira kvar.

Inače, na tom mestu je u toku dana otvoren Sajam knjiga, koji se sad baš lepo slaže sa novonastalom situacijom.

Uostalom, pogledajte fotke i video sa lica mesta.

SSB

Komentari

Kako bre baš me čudi,toliko stručnjaka u gradu i to da se desi.Nemoguće!!!Još malo izdržite gradjani Vranja idu izbori i odoše stručnjaci lokalni neko se vraća svom zanatu a neko zna se Cara Dušana br.1

Pazi kad ne mogu da verujem!U 21-om veku?Ma nemoguce!!!

Djoso bitno da si zgrnao pare lopove jedan a sto ni vranje lick na seljanu nikom nista.Vranjanci posaljimo snimak u BG.mozda se neko smiluje i otera ove stoke pre izbora.

Djosa ce da leti iz stranku.Mosa je objasnio celokupnu situaciju u vranje.Vrh stranke nece vise da tolerise alkoholicara.Svi su protiv kozdera..Stoka trazi mito reketira preti psuje vadi polni organ na ljudi koji su ga glasali.Djosa je gotov.Ali ispitajte njegove pljacke.Celo vranje je protiv kozdera.

Pa magare li bre oćete, pa taj je nosio ulične klupe doma .

Neje on nego orde

Najnovije vesti

PALA MIRBA među socijalistima »

Socijalisti na jugu Srbije ne miruju, nego, sudeći bar prema najnovijim dešvanjima, prave ozbiljne pripreme za naredne i...
AluTerm plus