IZJAVA NEDELjE

„Mislim sve najbolje o Slaviši Bulatoviću. Naročito sam oduševljen njegovim maestralnim govorima u Skupštini Srbije“.

DRAGAN NIKOLIĆ, bivši narodni poslanik SNS.

Komentari

Da si ćutiš i šetaš po grad ! Šta si ti uradio za Vranje ? Ništa ! Jedino si koristio Beograd da se šetaš po Ušće !

Niko da li je tacno da narodni poslanik cuva konja u spavacu sobu na terasu,aj sto cuva nego rika non stop,mi u Banju nemozemo da spijemo pa te molimo da mu kazes da mu dade da jede,iscrcamo...KAKVI GOVORI KAKAVE GLUPOSTI ON NEZNA NI DA CITA...

More malo je pisao,,kakvi rade unutra,kakva elita to recima nemoze da se opise,sve sami kriminalci!

Poslanik Nikolic je jedini imao kompaktne i jasne govore. Isprazna blebetanja je prepustao onima kojima to i prilici. Bulatovic, kolateralna steta. Za one koji me znaju i za one koji me neznaju. Lepo je rekao covek u zadnjem broju "Vranjskih", valjalo je snalaziti se. I snasao se. Draganu Nikolicu svaka cast za komentar.

A i Nikolicevi govori su bili maestralni!!!! Javljao se za rec pri kraju mandata, kada se slihtao, braneci izmene zakona o prekrsajima. Vece gluposti nisam cuo, do onoga sto je on izlupetao.

Oglasio se bot RAZUM iz advokatske kancelarije,ali treba da kaze kako mu gazda zaradi tolke zgrade u Cara Dusana,da li mislis da neznamo ko si?

Niko, tata mu pise knjigu o Adolfa Hitlera,posto u Vranje su bila samo dva Nemca nas zanima ta knjiga pa vas molimo da potrazite od pravnika da vam da koji primerak ili da vam kaze gde da kupimo,hvala!

Bolje za grad Vranje da je SEFKO poslanik u skupstinu nego ovaj sa skodu kupljenu preko JUMKO VRANJE.Bio bi Sefko atrakcija eto zna sve domace zivotinje....

Najnovije vesti

ZutoCvece