ISTORIJA: Banjčani osvojili KUP

Fudbaleri Vranjske Banje osvojili su Kup Pčinjskog okruga pošto su u finalnom meču na svom terenu savladali drugog finalistu, Moravu iz Vladičinog Hana, rezultatom 4:0 (2:0).

U izuzetno fer i korektnoj utakmici, pred rekordnih nekoliko stotina navijača koji su frenetično bodrili svoje igrače, Banjčani su pobedili solidan tim Morave sa 4:0 golovima Stojkovića u 65. minutu i trostrukog strelca Petrovića u 6, 17. iz jedanaesterca i 78. minutu.

Najverniji navijači Vranjske Banje priredili su nesvakidašnji dekor na stadionu kraj železničke pruge, vatrenim i sportskim navijanjem za svoje ljubimce i pratećom pirotehnikom, da bi posle završetka utakmice zajedno sa domaćim fudbalerima burno proslavili osvajanje Kupa Pčinjskog okruga, što predstavlja istorijski uspeh tima sa Banjštice.

Fudbalerima Vranjske Banje pehar Kupa Pčinjskog okruga predao je Blagoje Tabaš, predsednik Okružnog fudbalskog saveza, u prisustvu potpredsednika Petra Stoiljkovića i sekretara Ivice Mladenovića.

Velikim slavljem nakon uručenja pehara, fudbalera domaće ekipe i velikog broja navijača, okončan je fudbalski praznik u Vranjskoj Banji koji će se pamtiti i dugo prepričavati, ostavljajući trajan pečat u istoriji fudbalske igre u ovom mestu

Najnovije vesti

JS predala i listu u HANU »

Jedinstvena Srbija predala je, posle Vranja i Banje, i izbornu listu za lokalne izbore u Vladičinom Hanu. Naziv liste je...
ZutoCvece