ISKLJUČENA STRUJA na banjskom stadionu

U četvrtak u jutarnjim satima, radnici „Distribucije“  Vranju isključili su struju na stadionu FK Vranjska Banja, članu Zone „Jug“.

Kako saznaju InfoVranjske, zonaš iz Banje ima dugovanja za utrošenu električnu energiju u iznosu od stotinak hiljada dinara, što je u odnosu na dugovanja „Simpa“ od 350 miliona, ili „Jumka“, koji je samo tokom tekuće godine napravio dug od 60 miliona dinara, minorna suma.

Antić: Simpo i Jumko upropastili gradske finansije

Deo javnosti u Banji i pojedinci u banjskom fudbalskom klubu ubeđeni su da se radi o osveti „tvrde struje“ u SNS-u i pokušaj disciplinovanja ljudi iz „mekšeg“ naprednjačkog tabora koji je aktivan u banjskom fudbalskom zonašu, a zamerio se narodnom poslaniku Slaviši Bulatoviću.

Banjčani najoštrije zameraju „Distribuciji“ u Vranju na selektivnom i nepravednom odnosu prema potrošačima električne energije, jer najvećim dužnicima gleda kroz prste, a isključuje sitne dužnike poput jednog fudbalskog kluba ili siromašna domaćinstva koja nemaju ni za najosnovnije potrebe, jer su na ivici egzistencije.

Stadionska groznica

Veliki broj građana Vranjske Banje i Vranja, po zanimanju pravnici, ponudili su pomoć banjskom fudbalskom klubu i spremnost da napišu Osnovnom sudu u Vranju tužbu sa predlogom privremene mere zbog smetanja poseda od strane vranjske Elektrodistribucije.

Direktor ove firme Goran Nikolić, inače potpredsednik Gradskog odbora SNS, nije se odazvao telefonskom pozivu novinara Info Vranjskih.

S. Kostić

Najnovije vesti

Novi zamah korone na jugu »

Na jugu Srbije u porastu su i broj i procenat novoinficiranih korona virusom, pokazuju poslednji podaci Zavoda za javno...
ZutoCvece