Injekcija patriotizma: ĐOŠA deli SRPSKE ZASTAVE

Goran Đorđević Đoša, gensek vranjskog odbora SNS-a, najavio je da će ta stranka u ponedeljak početi akciju podele srpskih zastava građanima.

Đorđević je to izjavio izgeda ili na nekoj tajnoj konferenciji za „medije“ ili na nekakvoj privatnoj seansi organizovanoj za tajkunsko plaćeničke držače mikrofona.

Uglavnom, prema onome što se na mreži može naći, Đorđević je najavio da će SNS ovde podeliti 1.000 zastava.

Naravno, Đorđević nije komentarisao činjenicu da po jedna zastava dođe na oko 60 građana Vranja, niti je pričao o tome koliko akcija košta, ko je plaća, ko je osmislio, i slično.

Ne, Đorđević se ograničio na napade na svoje neistomišljenike, uz tvrdnju da su „ predsednik Aleksandar Vučić i republička Vlada pokazali kako se bori za Srbiju u ovim teškim vremenima“.

Imali su to, naravno, građani prilke da vide, od nelegalnog uvođenja vanrednog stanja, pa do divljanja po krovovimma uz preglasnu muziku i bakljade, a evo sada i ove inekcije patriotizma.

Biće, naravno videti da li će od ponedeljka biti gužve ispred SNS-a, gde zainteresovani mogu podići zastave od, kako se kaže, „sekretara stranke“.

Ono, dobro je i ovako - kad već nema para, plata, slobode, poslova, zaposlenja, nije loše da ima bar zastava.

Makar i Đošinih.

SSB

Komentari

DJOJ ZAISTA PAMETNO CE UZME LI DISIC ZASTAVU DA GU KACI KOD OKI

Daj ostavite Oliveru više ne može od Vas neradnika da izvozi spavaće sobe.
Žena zmaj zato se i voli takva osoba.
Mrzite je zato što je najlepša i možete da joj.... Sram Vas bilo neradnici.
Samo napred lepotice.

svaka cast tako treba svi zajedno u borbu protiv olosa iz opozicije koji hoce da vrate drzavu u bankrotstvo.samo napred

Nadri patriotizam ne zna koje su mu boje zastave, kazite mu na glupana da ima prece stvari od zastave, na primer higijena grada za 42 dana protivustavnog zatvaranja oprali su ukupno 0 ulice! Razumem momenat seljacizma kod naprednjacko stado navikli na kal i na stroku pa prljave ulice ne gi smetav, koj djavo li placamo komunalije i gluposti kad od kal i od blato ulice nese vidiv! Stroklje, gmezclje i glupani takva uprava vodi grad! OPERITE ULICE STROKLJE AKO NE SE KUPATE DOMA I AKO NE ZNATE STO JE HIGIJENA NE ZNACI DA MORAMO U NAJSTROKAVIJI GRAD U SRBIJU DA ZIVIMO! GLOTE

Ovaj lik bi trebao vec odavno da je u Cara Dusana,a ne da glumi nekog velikog patriotu,valjda ce policija da pocne da se bavi ovakvim muljatorima.

Pa, kako koj plaća? Narod plaća! Al, da preformulišem u komadi i dinari. 200 zastava sam vodovod, 100, kkomrad, 100 dom za učenike (Djošina trenutno omiljena krava muzara), 100 novi dom, 200 eps, 100 stranka sns od procenata mučenika, 100 simpo, 100 jumko.

DJOSA I VD DIREKTORKA U DOM OPLEVISE A CUJEM DOBRO SE UMREZILI ...PA DJOSA JE DIREKTOR I U DOM I U VODOVOD ...TENDERI 20 KVADRATA PLOCICE POLA MILION , SVE CRNO NA BELOOOO ....PLJACKA TRECEG RAJHA ....

Pa, kako koj plaća? Narod plaća! Al, da preformulišem u komadi i dinari. 200 zastava sam vodovod, 100, kkomrad, 100 dom za učenike (Djošina trenutno omiljena krava muzara), 100 novi dom, 200 eps, 100 stranka sns od procenata mučenika, 100 simpo, 100 jumko.

Odakle ti pare za skupu garderobu lopino

Voli lacostu

Evo ga ovaj kao iz bure

Ovo nije zajebancija.Ovaj tip u koju je firmu bio direktor ona je propala.Ako vodovod prejebe ce masemo za zasttave da ladimo m.....

Đošo, ajde ako si pošten čovek reci gde si bio za vreme NATO agresije 1999.godine. Dobro se znamo, samo to reci ljudima pa možeš nastaviti da deliš zastave Srbije. Drugo, zastave koje deliš suprotno su Zakonu o izgledu i upotrebi grba, zastave i himne Republike Srbije ("Sl.glasnik RS", broj 36/09). Molim te proveri Osnovne odrebe pa možeš deliti. Bizdovan je uvek buzdovan. A meni kao čoveku nije jasno da se pojedini članovi SNS-a prodaju za jednu zastavu koju mogu da odvoje 400 ili 500 dinara i kupe ako vole svoju zemlju, ako su patriote. Ove zastave koje deli crni Đoša su plaćene našim parama a još se i ponižavate da molite kretene za poklon gde oni prave selekciju članova podobnih da dobiju Državnu zastavu. Sramota od rukovodstva SNS-a

Kude je bija u misju rupu se sakrija, ispod zeninu mu suknju da ga ne bi nasli! Blizi vam se kraj al ovaj put nema preletuvanje iz stranku u stranku, jedinu kude ce preletite je u zatvor sa svem tej zastave sto deli, nek ostavi neku ce mu trebav da si sasije cebence da mu neje ladno! Lopovi i bagra, sepuri se ko paun kroz grad a cel grad mu se smeje, pljuje ga i psuje! Sa srecu neka ti je domacine ostavija si gi na deca u amanet odlicnu stvar cel grad ce znaje koj gi je tatko lopov bez obraz i bez sram, sa vama ce se jedna era seljacizma zavrsiti! Dzabe Dzipovi Lacosta stvari i telefoni od po 1000 evra, obraz bate toj vi nemate al praz pod misku si nosite kao dezedorans! Slika i prilika jednog obicnog prosecnog Odrona iz Vranje jer za nji je Vranje 50 kilometra precnik al uz planinu! Svi ste vi Nese Sline samo u razlicitim oblicim!

Daj bože da nema preletačine. Uvek će na našoj političkoj sceni da se nađe neki Koštunica, koji će da pruži zaštitu i utočište raznim govnima

Nazadnjaci, sram vas bilo. Bolje da ste te pare dali narodnoj kuhinji da sirotinja ima šta da jede.

Najnovije vesti

Golfom na Renoa, pa u Bolnicu »

Kod sela Korbevac pored Banje došlo je do teškog udesa u kome je jedna osoba teže povređena, saoštila je policija.Prema...
ZutoCvece