INICIJATIVA: Smena DENZIJA, OSTAVKE nadležnih

Inicijativa “1 od 5 miliona - Vranje” traži hitnu smenu gradskog većnika Dejana Stanojevića koji je osuđen na dve godine zatvora zbog finansijskih malverzacija za vreme provedeno na mestu direktora Direkcije za izgradnju.

Inicijativa takođe, traži ostavke svih odgovornih za imenovanje Stanojevića na mesto gradskog većnika, u “trenutku kada se protiv njega uveliko vodio krivični postupak, odnosno, nakon što je on već jednom nepravosnažno osuđen na kaznu zatvora od dve godine”.

U svom saopštenju za javnost Inicijativa naglašava da se taksativno traže ostavke odgovornih, gradonačelnika, predsednika Skupštine i kompletnog Gradskog veća.

- Smatramo da je svako ko je digao ruku za postavljenje Stanojevića na mesto gradskog većnika, direktni saučesnik, ne samo u činu njegovog nezakonitog postavljenja, već i u svim nezakonitim radnjama zbog kojih je osuđen na dve godine zatvora - kaže se u saopštenju.

Ovaj dokumment završava se tradicionalnim „pokličem“ Inicijative - Stop kriminalu i korupciji - nema predaje“!

Komentari

Tako je bre smena i bajbokana za najveceg osudjenog lopova i prevaranta.

Sta samo smena? U zatvor tog kriminalca.

Sta samo smena? U zatvor tog kriminalca.

Какве лопурде имате сада у Градској управи ,Дензи је мало дете за њих...не дижите панику за Дензија каква је он поштељачина у поређењу са овим његовим из СНС треба да му се извините!

Svi su moralne gromade i mora da su već dali ostavke posle ovog.

More i njega al ovija sto su ga postavili dupla robija

Gradjani žele da znaju šta sad, ako je pravosnažno okrivljen, koje će sankcije da snosi i na koji način ga je neko štitio ako jeste i hoće li isti imati odgovornost povodom toga??

Najnovije vesti

Pobeda Žorkica za PRVO MESTO »

Ekipa ŽRK Vranje u subotu je pobedila ŽRK Vlasotince sa 23:22, u utakmici koja je odigrana u sportskoj hali u Vranju. Ek...
ZutoCvece