INFO VRANJSKE: Premijerka, ministarka i Kon da javno kažu koje su to vakcine primali

Redakcija Info Vranjskih došla je u posed sertifikata o stručnom mišljenju za korišćenje Fajzerove vakcine protiv korona virusa za Srbiju.

Na dokumentu se jasno vidi da je pozitivno mišljenje za ovu vakcinu od strane Agencije za lekove i medicinska sredstva Srbije dato 11. januara 2021. godine, dakle pre ovog datuma vakcina, po zakonu, ne bi smela da bude u upotrebi.

Info Vranjske javno pozivaju sve one koji su se vakcinisali 24. decembra 2020. godine, među kojim su premijerka Brnabić, ministarka Kisić Tepavčević i doktor Kon iz Krinog štaba, da javno kažu odakle im vakcine koje u ovoj zemlji u tom času nisu bile odobrene.

Info Vranjske pozivaju ove ljude da javno kažu da li su primali vakcine dve nedelje pre nego što su se one pojavile na srpskom tržištu, ili uopšte nisu ni primali vakcine?

Naravno, Info Vranjske nemaju iluzije da bi nadležni mogli i odgovoriti na posavljeno pitanje, ali, nije loše da građani znaju sa kim imaju posla.

Zlu ne trebalo.

SSB

Komentari

U cara Trojana kozje uši. Bravo za tekst. U metu 100%

Oce li BIA da razbuca ove koje pišu sve protiv države ili da javno kažu da su u pravu i da su Srpske patriote pa da im verujemo.

Verovatno primili bez igle ili destilovanu vodu ili vitaminsku. Misle narod BUDALA.

Čoveče nemoj pisati gluposti ako već ne poznaješ materiju. Diskredituješ sebe samo!

Mi dobijamo cokolade, krem, belu tehniku, garderobu i sve ostalo manjeg kvaliteta pa cak i lekove a bas ce da nam daju vakcinu istog kao u Evropi. Pa Zegin je prodavao skart lekove pa je to Agencija dozvolila

Mozemo da pricamo sta hocemo ali cokolade i sl. se prave drugacije za zemlje treceg Sveta (nas). I sad kupis tu cokoladu u maxiju i krivis maxi ili neki drugi lanac prodavnica da su oni ti koji su krivi i prodaju skart a uzeli cokoladu kao i svi ostali od recimo veleprodaje uvoznika Nelt-a a nisu mogli direktno iz Nemacke. Pravi krivac je drzava jer nema odgovarajuce kontrole ili neki lobi koji se omrstio debelo da takav kvalitet robe udje u zemlju. Ko je razumeo razumeo je sta hocu da kazem. I mi prodajemo iste te lekove kolega kao i Zegin, ne blati bivsu konkurenciju jer blatis i nas same. Radio sam u Zeginu i znam o cemu pricam, ne branim ih jer i onako odlaze, videli sa kakvima imaju posla (mislim na politiku i elitu) . Toliko.

Kolega Zegin je odlicno plivao. Nego je umro tata a sinovi zele da trose a ne da rade. Informisi se malo bolje

Razočaran sam što Info Vranjske doliva ulje na vatru nepoverenja u vakcinaciju. Do danas je dva miliona stanovnika Izraela primilo vakcinu i to upravo Fajzerovu! To je oko petina stanovništva. Za par meseci tamo će biti vakcinisano ako ne celokupno ono bar dve trećine stanovništva. Mislite li da su oni budale?! Obično se misli da su Jevreji pametni, lukavi i dobro organizovani.

Iz faksimila se ne vidi o kojem leku odn. vakcini je reč?! Zašto širite lažne i alarmantne vesti???

O Fajzerovoj vakcini je rec. Ako pratis desavanja na Dnevniku RTS-a1, a pratis i vise sigurno, znas da su pomenuti igraci "primili" vakcinu pre "odobrenja" zvanicnog. Citaj malo, ne zevaj samo u Zadrugu.

Svaka čast kako ste došli do ovog dokumenta. Bravo.

Koji idiot je napisao ovakvu glupost?
Čist idiotizam.

Kakav zao portal

Najnovije vesti

ZutoCvece