INCIDENT u holu Skupšine, ARITONOVIĆ ćuti!

Pripadnik obezbeđenja «Sion gard» na ulazu u zgradu Skupštine Grada Vranja udario je dugogodišnjeg radnika Gradske uprave, zaposlenog u Odseku dečje zaštite, ali načelnik GU Dušan Aritonović, pod čijom je nadležnošću služba obezbeđenja, uporno ćuti o incidentu, saznaju InfoVranjske iz izvora u Gradskoj upravi.

- Do incidenta je došlo kada je radnik Odseka dečje zaštite ušao u zgradu Skupštine Grada i «naleteo» na pripadnika obezbeđenja na ulazu, koji ga je nakon kraće rasprave udario, što je izazvalo zgražavanje prisutnih - saopštava svedok događaja.

Izvor InfoVranjskih ne razume zašto je uopšte došlo do incidenta i pod kojim okolnostima.

- Stajao sam i gledao prema holu na ulazu u zgradu, kada je došlo do kontakta pripadnika obezbeđenja i radnika Dečje zaštite koji je svima poznat, pa i obezbeđenju!? Nisam čuo o čemu su razgovarali, jedino sam video udarac, ali nisam bio iznenađen, jer znam «igrača» iz obezbeđenja, reaguje «na ma», da kažem po vranjanski - navodi sagovornik InfoVranjskih.

Po ovom izvoru, ne samo da je izostala reakcija načelnika Gradske uprave, već se u njegovoj režiji priprema drugačiji epilog pomenutog incidenta».

- Da bi zataškali odgovornost obezbeđenja, načelnik i «njegovi» spremaju suspenziju udarenog radnika Dečje zaštite, jer je navodno hteo obezbeđenju oduzme pištolj! Na sreću, postoje svedoci događaja koji će biti pozvani da prikažu istinitu verziju ovog nemilog događaja na ulazu u zgradu Skupštine Grada - poručuje sagovornik InfoVranjskih.

S. Kostić

Komentari

Kako Aritonovic dobi tepanje od zenu zbog svaleraciju, obezbedjenje reaguje na keca. E moj Vucicu, sakupio si otpad najveci. Kazite mu na Gonzija, on je neobavesten.

Lopovi iz sns -a.Vi zte zalutali u opstinu.Vi niste rodjeni niti ste zasluzili da nudete na funkcije.Ali ste zasluzili da provedete zivot u zgradu tu ispod opstinu.

Ne pišite gluposti sve se vidi na snimku video nadzora, taj pijani radnik jeste pokušao da otme pištolj sluzneniku obezbedjenja, pogledajte snimak jadnii novinarčići

Pa kad vec falsifikujete cinjenice mogli biste u stilu AV-a i da kazete kako je hteo da otme pistolj od radnika obezbedjenja i da izvrsi atentat na gradonacelnika ili Aritonovica.Pa da se vrti ceo dan na ove vase TV da se narod zabavlja.Ali niste vi dorasli AV-u zato ste samo njegovi sendvicari.

Ma to seljacko govedo je zlo za gradsku upravu, kada je Aritonovic doziveo da bude nacelnik to znaci da smo dotakli dno. Glup, nepismen, alkoholicar...

U to opštinsko obezbedjenje, jedini koji vrede su:Žaba zmajevac i Stole džigerica što radi u zgradi direkcije,ovo drugo nevredi ništa...Ali dobro jbg najuriše one divne ljude Šeki,Zmija,Šaprance,Mačor,Vučko,i sad došli šabani sa sela i glumenje ludilo.More ima da puca po uši kad se promeni vlast.

SEKI ZMIJA SAPRANCE...KADROVI AHAHHAH
SAMO IME TI GOVORI..TO LI JE SAPRANCE SPS PA KOMBI STRANKA OD ACU STAJICA ILI NEKI COVEK STO JE OTKUD TRGOVISTE...AHAHHAHA

Aritonovic i svi njegovi puleni su najvece zlo koje je zadesilo Vranje.

AKO VI UDJE NA GONZI ZENA...NAJEBALI STE KO GONZE U SOPSTVENU KUCU A SD I U NJENU..AHAHAHHAA

Najnovije vesti

ZutoCvece