IMA NEKA TAJNA VEZA: Hanski lobi jača u SNS

SNS lobi iz Vladičinog Hana, koji predvodi Goran Nikolić, potpredsednik vranjskih naprednjaka i direktor vranjske Elektrodistribucije, već skoro godinu dana jača svoje pozicije u Vranju sa vrhuncem na kraju prošle i u prvim mesecima tekuće godine, saznaju InfoVranjske.

- Ne previše brzo i upadljivo, ali sigurno i čvrsto, lobi SNS kadrova iz Vladičinog Hana pojačao je svoj uticaj u Vranju. Poslednji dokaz za to je smena dr Tatjane Aleksić sa mesta načelnice Anesteziologije i imenovanje dr Slavče Antanaskovića, Hančanina, na načelničku funkciju u pomenutoj službi - navodi sagovornik InfoVranjskih iz redova vranjskih naprednjaka.

Po ovom izvoru, «sve hanske konce u Vranju povezuje drugi naprednjak GrO SNS Goran Nikolić».

- Nikolić je u posebnoj «mreži» sa dr Slađanom Marinkovićem Cakom, sada načelnikom Ortopedije i još uvek prvim socijalistom Vladičinog Hana. Caka mu je najpre pomogao da se zaposli u «Simpu», a kasnije i kada je 2014. izabran za jednog od poverenika raspuštenog odbora vranjskih naprednjaka. Nikolić mu je uzvratio pommoć kada je u maju 2018. godine oposlio je imenovanje dr Cake Marinkovića za načelnika Ortopedije - kaže sagovornik InfoVranjskih.

Izvor portala je ubeđen Marinkovića jedino «Nikolić «drži» na položaju načelnika čak i nakon njegovih nezgodnih gafova u Zdravstvenom centru».

- Dr Ljiljana Antić, direktorka ZC Vranje ne sme ni da pomisli da smeni dr Caku sa sadašnjeg položaja, bez obzira što je doveo u nezgodnu situaciju nenamenskim trošenjem 2,5 miliona dinara, jer ga drži pobratimsko-kumovska i interesna sprega sa Nikolićem - tvrdi sagovornik InfoVranjskih iz redova vranjskih naprednjaka.

S. Kostić

Najnovije vesti

ZutoCvece