IMA NAS: Mladi sređuju NERADOVAC (FOTO)

U nedelju je u selu Neradovac održana druga akcije pod nazivom "Šta nam teško".

Udruženja mladih "Aktivisti iz komšiluka" ovoga puta sređivali su fudbalski teren iza Kulturnog centra u ovom selu. Ovogodišnja akcija navana je "Aktivizmom do sređenog sportskog terena".

Ova akciju mladih Neradovčana podržalo je Ministrastvo omladine i sporta u velikoj akciji "Šta nam teško".
U ovoj akciji učestvovalo je dvadesetak volontera, kako bi se sredio sportski teren u koji nije ulagano dugi niz godina.

Organizator ove akcije Uroš Ilić izjavio je portal InfoVranjske da je urađen veliki i važan posao za sve mlade u selu.

- Po zalaganju meštana vidi se da im je ovo akcija bila važna. Ovom priliko bih se zahvalio svih meštanima koji su pomogli našoj akciji, kao i samom gradu koji je prepoznao naš rad i popravio reflektore - rekao je Ilić.

On je naglasio da će meštana ovog sela u budućnosti očekivati još nekoliko akcija, koje je odnose na sređivanje mini - parka ispred Kulturnog centra u ovom selu.

NIV

Komentari

A Madjari, pa gde su

Mnogo prosti ovi iz SNS. Naredne godine su vanredni izbori na svim nivoima po preporuci Zapada. Da se ne bi glasali ponovo Mađari ili oni koji plate krenula je "ŠMINKA" sela. Kanta polikolora i četka. Evo mi Vam sređujemo selo.

Posebno me nasmejalo "kulturni centar" koji samo sto se ne srusi na igraliste.

Sd cd vikamo mladi pulenciki desnicarski

predlazem da se organizujemo svi u jednu radnu akciju kao u vreme Tita i rucno iskopamo mrezu za Vodu da dokazemo Gradskim ocima da cemo pre da uradimo vodovodnu mrezu rucno nego oni masinski bilo sta u gradu da zavrse.

Najnovije vesti

Težak udes kod Bresnice »

U nedelju oko 18:20 dogodila se teža sobraćjna nesreća kod sela Bresnice, na starom putu 2. A reda za Banju.Kako Info Vr...

Pobeda Žorkica za PRVO MESTO »

Ekipa ŽRK Vranje u subotu je pobedila ŽRK Vlasotince sa 23:22, u utakmici koja je odigrana u sportskoj hali u Vranju. Ek...
ZutoCvece