Ima li nade za Đure Đakovića? (FOTO) (VIDEO)

Ulica Đure Đakovića u Vranju još uvek je i posle 63 dana u totalnom haosu. Nadležni su ovu ulici raskopali 6. Septembra, završili neki posao, zatrpali rupe i u takvom stanju je ostavili evo već dva meseca.

InfoVranjske su na ovu situaciju opemenule 8. Oktobra, ali je tada vojska botova u više komentara trvdila da lažemo, da treba čekati, da će svi doći na red, i tome slično.

Sada, kada bi ulica Đure Đakovića mogla da dođe na red?
Koje godine, koje decenije, kog veka?

SSB

Komentari

Drage komšije, ako im je znanje kao i do sada, asfaltiraće vam kao i po selima.Biće to biciklističke staze , bez mogućnosti mimoilaženja a da ne siđete sa asfalta.Šahte će vam biti kao ležeći policajci, sloj asfalta tanak, sa rokom trajanja od dve godine. A onda će da seku , kopaju, postavljaju neke cevi, pa da krpe. Tako da će vam ulica izgledati kao šahovnica šarena.
I verovatno čekaju vanredne parlamentarne izbore pa da pokupe još koji glas plitkoumnim meštanima.

Upravo to . Sramota u ulici po starom Maksima Gorkog ili sad po novom Bakije Bakica je ne preko lezecih nego kao preko minskog polja sahte i siberagde je prava sreca da se neosteti automobil a to stoji vec mesec dana ako ne i jace

Najnovije vesti

Gde će BOSKE, posle svega? »

Dragan Stevanović Boske, dosadašnji državni sekretar i vođa surdulučkih naprednjaka, pao je u nemilost vrha stranke, i t...
ZutoCvece