Ima li mira u PARKING SERVISU?

Gradski odbor SNS u Vranju prinuđen je da stalno «pegla» nesporazume u JP «Parking servis» u kojima su u glavnim ulogama direktor ovog javnog preduzeća Marjan Stanković, na jednoj, i Goran Trajković, na drugoj strani, saznaju InfoVranjske iz izvora u ovom javnom preduzeću.

- Direktor Stanković i Trajković su u stalnom nesporazumu i sukobljavanju, stranka to mora povremeno da ispegla i vrati u nekakvu normalu. Ova dvojica su bili «gosti» Gradskog odbora, ali na «ribanju», a potom i blagom savetovanju da valja sačuvati «idejno i akciono jedinstvo» svih u taboru vranjskih naprednjaka, da im se „građani i, ne daj Bože, opozicija ne smeju“ - navodi sagovornik InfoVranjskih.

Po ovom izvoru, «sestričina uglednog naprednjaka postavila se kao katalizator odnosa između Stankovića i Trajkovića, ali na strani ovog drugog».

- Radi se o naprednjaku koji «drma» u Ekonomskom savetu GrO SNS, pa se sestričina poprilično osilila i više nije ni katalizator, već otvoreno lobira za Trajkovića u sporu sa direktorom - objašnjava sagovornik InfoVranjskih.

Napominjemo, Trajković je pre izvesnog vremena telefonom vodio dijalog sa Slavišom Bulatovićem, predsednikom GrO SNS i narodnim poslanikom, o mogućnosti da postane direktor «Parking servisa», ali se sve okončalo na tom dijalogu.

InfoVranjske će uskoro objaviti transkript razgovora Trajkovića i Bulatovića o Trajkovićevom samolobiranju da postane direktor «Parking servisa».

S. Kostić

Komentari

Goran Trajković u narodu poznatiji kao Rus,hahaaa,jos jedan napredni kapacitet...mada ni ovaj vkv majstor,direktor Marjan,nije puno bolji

Ovaj Rus nista drugo ne zna da radi osim da spletkari i da namisca radnike za otkaz!

Luko i Jerince ako mu ga rekoste.

Rus za direktora pa on prvo školu treba da završi a ne da kupi neku diplomu što se na trafiku prodaje pa onda treba da nauči da priča sačuvaj bože gde ide ovo ludilo ljudi neznaju gde im je mesto pa dajte mu kosmonaut da bude i to može...

Rus direktor! Hahaha, molim vas proveriti da li su vrata ludnice zakljucana? Glupi dodjosi unistise Vranje. Bravo ovce glasacke.

Zlatokopacki zigolo u sred Vranje...Srbijo medju hohstaplerima. Bulatovicu da li ti imas savesti da mi je znati? Stititi Rusa i drugara mu Denzija po meni je zabijanje noza samom sebi u stomak. Bagru najuriti iz stranke a ne od funkcije

Marijan napunio budžet Parkinga plus 3.5 miliona.. Maki brojke govore za tvoj rad...samo nastavi tako!

Sta vam smeta Parking servis izgleda , hocete da mesetarite i pravite price. Tu firmu moze sada svako da vodi jer je stabilna i funkcionise na nezadovoljstvo mnogih .

Marjan, jeste napravio rezultate ali za sebe. Radnici u parkingu to najbolje znaju. Ovaj drugi se nista nepita ali nista...

Najnovije vesti

ZutoCvece