I surdulički SUD u vanrednom režimu rada

Opštinski sud u Surdulici od 10. jula ove godine počinje da radi po specijalnom režimu rada, uslovljenom proglašenjem vanredne situacije u Hanu i Surdulici, zbog COVID-a 19.

- Imajući u vidu aktuelnu epidemiološtu situaciju prouzrokovanu širenjem zarazne bolesti COVID -19, kao i zaključak Visokog saveta sudstva od 06. jula 2020. godine, uz primenu Instrukcija za rad sudova u sklopu primene mera prevencije širenja virusa korona Gradskog zavoda za javno zdravlje Beograd, počev od 10. jula 2020. godine je organizovan i rad Osnovnog suda u Surdulici, u sedištu suda u Surdulici, zbog proglašene vanredne situacije na teritoriji opštine Sudrdulica, a prema Odluci predsednice opštine Surdulica
– kaže se u saopštenju koje je potpisala predsednica suda Sanja Stojković.

Način rada Osnovnog suda u Surdulici, u sedištu suda u Surdulici, trajaće do donošenja odluke o ukidanju vanredne situacije i preciznije je određen Odlukom predsednice Osnovnog suda u Surdulici od 10. jula 2020. godine, koja je objavljena na sajtu suda.

Iz suda podsećaju građane da je zbog vanredne situacije na teritoriji opštine Vladičin Han, Odlukom predsednice Osnovnog suda u Surdulici od 07. jula 2020. godine, već organizovan način rada sudske jedinice Vladičin Han, u sklopu primene mera prevencije širenja virusa korona.

NIV

Najnovije vesti

Ode i SREĆKO?!!! »

Srećko Pejković, načelnik Pčinjskog okruga, nalazi se pred smenom sa te funkcije, saznaju Info Vranjske.Pejković, inače...
ZutoCvece