I SURAKA napustio Dinamo

Zakarije Suraka, napadač Dinama iz Gane, odlazi iz Dinama u ovom prelaznom roku, saznaju InfoVranjske iz izvora u redovima vranjskog fudbalskog prvoligaša.

- Suraki je ovog leta istekao dvogodišnji ugovor sa Dinamom, potpisan u leto 2017. godine, godinu dana nakon dolaska internacionalca iz Gane u Vranje, u leto 2016. godine, kada je pojačao Dinamo pristigavši iz surduličkog Radnika - napominje sagovornik InfoVranjskih iz Dinama.

Suraka je došao u Dinamo kada je vranjski klub bio prvoligaš, dao je značajan doprinos plasmanu u Super ligu, ali je kasnije, naročito u proleće 2019. godine, retko bio starter u prvom timu Dinama.

Zakarije Suraka je rođen u gradu Akora u Gani 1996. godine, a internacionalnu karijeru započeo je u Novom Pazaru, odakle je prešao u kraljevačku Slogu, zatim je pristupio Inđiji, pa surduličkom Radniku, sve do leta 2016. kada je postao igrač vranjskog Dinama.

S. Kostić

Komentari

I pazite Braco i verni navijaci Dinamo sada ovo... Ovde se vidi znanje i strucnost u Dinamo.. Odlazi im jedan od najboljih igraca za dzabe.. E sada ce ovaj Suraka koji ima veliki potencijal i kvalitet, ako pogodi pravu ekipu da eksplodira i da ga ta ekipa proda i zaradi ako vec nije dinamo... Umesto da se on forsira i da se proda za dobru cifru, forsira je Dimitrov koji ce da ode za dzabe.. I realno njegov kvalitet je standardno u drugu a u super moze samo za klupu i to mozda... Za preko da ne pricamo.. Zivi bili pa videli.. Suraka ce napravi karijeru

Ti l stvarno mislis da ce bilo koji da ode za dzabe igrac a da recko na crno ne uzme neke pare??

Najnovije vesti

ZutoCvece