I Mice sit i ovce na broju

Iako je priželjkivao novi mandat u Gradskom veću Miroljub doktor Stanković defakto će morati da se zadovolji novim radnim mestom.

Kako Info Vranjske saznaju on će imati nekakvu izmišljenu funkcije, biće savetnik za oblast zdravstva u kabinetu gradonačelnika.

Gradonačelnik Vranja, u ovom času i bivši i verovatno budući, Slobodan Milenković, smatra da je Stankovićevo iskustvo u ovoj oblasti bitno i nije želeo da svog saradnika pusti niz vodu.

Sam dr Mice zadovoljan je činjenicom što mu penzionerski dani, apriori, neće prolaziti u dosadi, već će se i buduće makar formalno i dalje pitati za oblast zdravstva.

Nešto.

U novom Gradskom veću će za ovu oblast biti zadužen Aleksandar Stajić, koji je i ranije bio na ovoj funkciji, da bi u predhodnom mandatu bio pomoćnik gradonačelnika zadužen za zdravstvenu zaštitu.

S. Kostić

Komentari

Da li ja ovo sanjam???

Ako i treba, kako da preživi Mice ove teške dane samo od ženine i svoje penzije, deca ionako rade u javnom sektoru gde plate nisu baš neke. Ovako još jedna platica dobro dođe.

GONZI!!!
Bolje da si veterinara sta ija za VEĆNIKA za zdravstvo nego SANDI ZUBARA. KUDE TI PAMET BEŠE??? NERADNIK I NEZNALICA I MEŠETAR..

Kostiću opusti se

Sve mu je malo... Samo ti živi

Dobar predlog, dr Mice iskusan u domenu menadzmenstva svaka čas.
Dr Mice svako ko je malo pametan treba te iskoristiti ...

U cemu si Mice dobar? Ajde kazi...

Kakav kradonacelnik takav I savetnik,ovo je dno dna

MUKA JE SVIMA U GRADU KADA VIDE MICETA I DENZIJA, opet u neku priču, sve što su svoje mogli bližnje I šire su zaposleli, a Micetov Sin Stefan inspektor za šta od tatu se ne odvaja sede u centru na terasi jednog od svojih stanova svaki dan...Mice I Denzi za lustraciju!!!!

Vladice, pun si mrznje, zlobe, negativiteta, sve sto je lose i nazalost puno mrznje.... je u tvom srcu i glavi...
Radi nesto pametnije, ne gledaj tudje zivote, gledaj svoj zivot...
Napuni se pozitivnom energijom, meditiraj na primer, ne znam sta te oplemenjuje... a ljude kao sto si TI nikada nece shvatiti svrhu zivota...
Aj sa zdravlje

Kako ste počeli da ih nagrađujete za nepočinstva, neće biti čudo ako Ljiljanu Antić postavite za državnu sekretarku, a glavnu med. sestru Jasminu za ministarku, ili obrnuto. A, što se tiče gradonačelnika, njegov intelekt je ograničen, tako da je “čika Mice” najviše što on može da shvati. Većnik greota za pare. Sve u svemu, najgori kadar u Vranju ikad!

Shvatićete vrlo brzo ko je Gonzi, brzo će na videlo njegovo "poštenje".

Ti si opterećen sa Gonzijem, idi udahni malo vazduha ili se istusiraj sa hladnim tušem.

Kaže se: I Mice sit i ovce ošišane.

Dr će puknes sto nisi kao dr Mice hirurg

Mice nisi više za politiku i javnu scenu. Izgledaš kao da si došao sa onog sveta. Sedi kući uživaj u penziji i pusti mlade. Na njima svet ostaje. Ako tvoja deca nemaju kvalitet, a ti im držiš pozicije zapamti jednom će to prestati i oni će zauzeti u društvu mesto koje im pripada.

Najnovije vesti

NOVI INCIDENT u ZC Vranje »

U sredu rano ujutru u vranjskom Zdravstvenom centru došlo je do novog incidenta, povodom koga je u upravi ove institucij...
ZutoCvece