I DAČIĆ na proslavi SPS-a u Vranju?

Gradski odbor SPS u Vranju izvršiće konačno, završno prebrojavanje svog članstva nakon odrađene revizije koja je trajala od avgusta do sredine septembra ove godine, saznaju InfoVranjske iz izvora u Opštinskom odboru SPS u Vranjskoj Banji.

- Završno prebrojavanje uslediće na koktelu Gradskog odbora u utorak 16. oktobra, kada će SPS obeležiti 28 godina od osnivanja vranjskog odbora, pa će se tada znati ko je ostao veran socijalistima u Vranju, a koga više nema u našem taboru - navodi poznati banjski socijalista, sagovornik InfoVranjskih.

Izvor InfoVranjskih potencira «da su svi članovi SPS pre revizije upozoreni na posledice obnove članstva ili odlaska iz partije».

- Branimir Stojančić, sekretar Izvršnog odbora GrO SPS u Vranju, izjavio je da samo oni koji su izvršili reviziju članstva mogu da računaju na funkcije i eventualna zapošljavanja, oni koji to nisu uradili nisu više socijalisti i na nikakve benefite ne mogu da računaju - upozorava sagovornik InfoVranjskih.

Izvor InfoVranjskih povodom proslave 28 godina od osnivanja GrO SPS saopštava «da je u nedelju 14. oktobra na sednici Glavnog odbora SPS najavljen reformatorski kongres partije i da će koktelu u Vranju prisustvovati ljudi iz vrha partije».

- Sve izvesniji je i dolazak Ivice Dačića, predsednika SPS - nagoveštava sagovornik InfoVranjskih.

S. Kostić

Komentari

Zaposljavanje i funkcije e socijalisti na sta ste spali

Mnogo ih ima ne mogu 2 godine da se izbroje

NOVI PREDSEDNIK SPS -A JE NOVICA TONCEV.

SPS dotaknuo dno al sada stvarno

Pretnja? Ako nisi ......videćete šta će biti sa vama.Nasilno,preteće, gubitnički.Vi ste obični poltroni,podguzne muve i interesno stranački aktivni.Tako da i nije veliki gibutak ako izbacite članove koji su uvideli kakvi ste i sa kakvim ljudima imaju posla.Na kraju krajeva, očekivanja članstva je da se sjedinite sa SNS-om jer ne postoji razlika između vas.Ne gledajte Vranje jer ovde je na delu primitivno i sujetno obračunavanje između petlova, čiji je veći i koje veći šerif.Pitanje: za šta služi zavod za zapošljavanje?

Taj mora da je mnogo poznati banjski socijalista pa se krije ko pizda i lupa gluposti!

Najnovije vesti

ZutoCvece