I bi kiša, i bi PARK

Posle 588 dana čekanja Vranjanci su konačno dobili nešto što liči na park.

Rekonstruisani gradski park otvoren je posle 588 dana čekanja, iako je rok za završetak radova bio 120 dana.

Prisustvo malog broja građana obezbeđeno je organizovanjem nastupa dece iz vrtića i Muzičke škole u trajanju od 90 minuta, pa je pored neizbežnih funkcionera gradske vlasti, bilo stotinak roditelja, baba i deda te dece.

Slobodan Milenković Gonzi, gradonačelnik Vranja, izrazio je zadovoljstvo zbog navodnog završetka rekonstukcije koja je krenula početkom oktobra 2019. godine.

- Nije bilo lako, ovo je zahtevan projekat, ali smo zadovoljni što je završena prva rekonstukcija parka u njegovoj istoriji. Još u proleće 2019. godine u Ministarstvu turizma, tadašnji ministar Rasim Ljajić, rekao je da ovaj projekat mora da prođe. Zahavlan sam građanima Vranja na strpljenu jer su period izvođenja radova pratile i određene teškoće. Zato pozivam sugrađane da svi zajedno čuvamo ovaj park koji predstavlja simbol naše mladosti, dece ali i starjih sugrađana - rekao je Milenković na otvaranju.

Skupu se obratila i Tatjana Matić, ministarka turizma, telekomunikacija i trgovine.

- Vranjanci su dobili divan park, neka vam je sa srećom dragi Vranjanci vaš novi park, ovde je sve predivno, čuvajte ga da bi vam trajao još 130 godina, koliko on postoji - rekla je ministarka Matić.

Na svečanom otvaranju parka, bilo je upadljivo odsustvo poslanika i predsedinka GrO SNS-a Slaviše Bulatovića, ali i predstavnika SPS, Jedinstvene Srbije i Srpske desnice.

Od stranaka u vladajućoj koaliciji, očekivano bili su prisutni iz SDPS Rasima Ljajića.

Od gradskih funkcionera bliskih Bulatovići, prisustvovala su trojica njegovih vernika, Goran Đorđević Đoša, sekretar GrO SNS, Velibor Antonijević, potpredsednik SNS-a u Vranju, i Dušan Aritonović, načelnik Gradske uprave.

Najbolji utisak na ovoj svečanosti povodom otvaranja parka, ostavili su dečiji hor Muzičke škole u Vranju i koreografija koju si izvela deca iz predškolske ustanove "Naše dete".

Komentari

Gonzi kako pokazuje na ministarku tuj smo ga zakopali ćupče. A Stajić mu vika to je još od turci ostalo, naše si potrošija.

Oprali pare,zaradili po nekoliko hiljada eura svaka cast.najgora vlast u istoriji covecanstva kao da se otvara neka neprocenjena gradjevina a ne park koji je vec postojao.Zamislite samo koliko balona kao da se otvara fabrika za 5000 radnih mesta.Strasno

A gde je racun da vidimo na sta i koliko je potroseno para

5 godina prođe, Gonze ne nauči da sklepa lepo 2 rečenice.

Miću koj vi donese milioni za park ne pozvaste. Sramota. A onog što lega po TA peći pozvaste. E Gonzi Gonzi

Dobro prošlo otvaranje parka i? Šta dalje? Bogatiji smo, lepše živimo? Nećemo vas ostaviti na miru. Svaki dinar koji sre ovde ukrali, a ukrali ste mnogo, vratićete duplo. Postoje dokazi za sve?!

Чега се паметан стиди-будала се поноси. Браво,селоначелничке,глупердо.

Gonzi,
Sve si se danas obrukao. Za sve pare. Imaš li bre ti čoveka u kabinet koji može bre protokol da ti napravi za ovakve i slične prilike. Ovoj je cirkus danas bija

Bez griže savesti, bez imalo kajanja, bar nekog pravdanja ili objašnjenja. Ulepšavanje katastrofe, spinovanje kao na rts-u i pink-u i nikom ništa. Nema kontrole, papir sve trpi, sprega države i kr... ne sredine i koje ubrao kajmak ubrao. Strašno, za tolike pare moglo je mnogo toga da se uradi. Jadne li zemlje i jadnog li naroda kada nas ovakvi vode.

A Boskovic Nemanja je l' bio?

Nije li na snazi zabrana okupljanja? Oni koji predstavljaju drzavu prvi krse zakon.

Kakav fijasko. Park liči na nedovršenu kopiju nekog Gnjilanskog parka sa Aliexpressa. Sramota šta uradiše od našeg lepog gradskog parka.

Gnjilanskog parka?

Gonzo, mucavi, gde su biste Dr Kopše i ostalih znamenitih ljudi ???

Kakav BRE zahtevan projekat? Vredjate opstu ljudsku inteligenciju. Ovakav posao se uz pripremljen projekat, radi max 90 dana i to kalendarskih!
To sto vi imate naredjenja iz BGDa i sto vam nije namera da samo uradite posao na terenu, je bruka i sramota. Na kraju cete se kititi rekordima - posle 130 god, BS ulica prvi put itd. Da li shvatate da nas fizicki maltretirate prilikom odugovlacenja rutinskih tehnickih intervencija? Grad lici na neuredno gradiliste na kome se povremeno nesto ceprka. A to nas kosta!

Lepo okupljanje, covid pobeđen, nigde mere ni distanca a o maskama da ne govorimo...! Sram vas bre bilo...!!!

Da li je ovo park ili SNS PLJAČKA?

Gonze nemaš si ti veze sinko. Uzmisi ti one tvoje klompice i pravac ortopedija nisi ti za ovaj sport. Gradonačelnik si samo na papir, a ovako si jedan običan smeško. Nemaš ti pojma o rukovođenju i vođenju grada. Bitno da si napravio kucu kupio stanče na Vračar a kakoni nebi kad park košta miliom evra. U grad koji ima 70.000 stanovnika u park ste staviki dve ljuljaske i dve klackalice. Pa video li si ti neki drugi grad,neki drugi park. To sve treba da ima x 3. Pa teretane na otvoreno, pa ljuljaske za stariju decu ovo je za decu do 3god sve. Nema te si vi blage veze.

Najnovije vesti

Dr Ljiljana Antić u ilegali!? »

Dr Ljiljana Antić, direktorka Zdravstvenog centra u Vranju, nalazi se u svojevrsnoj SNS ilegali, ističe za portal InfoVr...
ZutoCvece