I Banja dobila BIBLIOTEKU

Posle više od sedam godina, a u okviru obeležavanja Dana opštine Vranjska Banja u ovom mestu otvorena je nova biblioteka, kao ogranak javne biblioteke “Bora Stanković” iz Vranja.

Kao da otvaraju nekakav novi pogon koji će nekoga i zaposliti, čelnici lokalne koalicije na vlasti, predvođeni predsednicima Slobodanom Milenkovićem i Draganom Sentićem, prvi ljudi grada otvorili su novi kulturni prostor sa željom da on bude okupljališe pre svega mladih ljudi.

Prema rečima direktora Biblioteke Zorana Najdića, ogranak se prostire na površini od 75 kvadrata, ima 7.000 knjiga, ili oko 6.500 naslova, dok je za renoviranje prostorija iz budžeta ustanove izdvojeno 140.000 dinara.

Prema najavama, Biblioteka u Banji radiće svakog radnog dana od 9 do 17 časova, a upis će biti besplatan.

SSB

Komentari

Senta ni novinu nije procitao celu u zivotu

Da li će SNS propisati da neobrazovani funkcioneri SNS treba da se učlane u biblioteku i pročitaju lektiru koju su preskočili u redovnom obrazovanju. To njihovo neobrazovanje se posebno vidi u javnim nastupima. Za kupovinu diploma na državnim i privatnim fakultetima nije uslov pročitana lektira.

Lep izlog

Svi su isti, samo drugo pakovanje...SNS mora da postane proslost, najveca interesna grupa. Bulat ili Gonzi, dve strane iste medalje. Oni se samo bore ko ce od njih imati veci uticaj i biti jaci. Inace i jedan i drugi su upropastili ovaj grad, svako na svoj nacin.

Bravo za Najdica, dobra stvar za banju.

PRVO DIPLOME PA ŠKOLA TOJ TAKOJ PO NOVO OJ MORAVO TIJA REKO TI OSTAJEŠ A JA ODO UBAVA PESMA

Vidi ovog načitanog banjskog intelektualca.

Najnovije vesti

Veliki požar u naselju Raška »

Kako javljaju čitaoci Info Vranjskih sa lica mesta, u petak uveče u jednoj porodičnoj kući u naselju Raška izbio je veli...

Da li je bilo ŠTRAJKA U SIMPU? »

Žene zaposlene u proizvodnim pogonima vranjskog «Simpa» obustavile su rad u četvrtak 15. aprila u 12,30 sati zbog neispl...
ZutoCvece