I ŠONE ZAPOSLIO suprugu

Nenad Milojević Šone, šef Saveta za socijalna pitanja SNS-a u Vranju, zaposlio je svoju suprugu Draganu u J.P. „Novi dom“.

Draganu je u „Novi dom“ Milojević lično doveo na posao vezanom za naplatu u firmi, a primljena je, kako saznaju Info Vranjske, za početak na tri meseca.

Dragana ima 41 godinu i do sada je radila na benzinskoj pumpi „Knez Petrol“.

Ona se nalazi i na čelu "Zaštitnika", organizacije koja je na nedavnom konkursu grada za humanitarne i društvene organizacije dobila 300.000 dinara.

Ovo ništa ne bi smelo da čudi, poznajući delovanje SNS-a u Vranju, da iz „Novog doma“ u prethodnih pola godine nije otpušteno 13 radnika.

Sud je neke od njih vratio na posao, ali im je direktor Goran Petrović odmah dao plaćeno odsustvo.

Nenad Milojević je poznat kao čovek koji je u SNS-u Vrnaju zadužen za „humanitarnu pomoć“, a priča se da ni jedan direktor ne sme da mu odbije da sa njim ide u obilazak glasača i deli im pakete pomoći zbog njihovog imovnog stanja.

Komentari

Knez petrol nafta za grejanje..xaxa ovo je tragikomendija

Konobari vode.bravo sns

Dotakli smo dno moji Vranjanci, tuga i zalost kad konobar Šone postrojava...

Hostapleri nas unistise. Nepismena zbirudija, sve sami konobari, vajni pravnici i doktori za sport. Kostace ovaj grad do besvesti. Konobar iz Surdulicu, Anta konobar Vranjski i dr Mengele za loptu. Ovaj humanitarac na celu pajser brigade. Ja sam Djosa i ja sam alkoholicar. Propast !!!!

Ma da li je moguce da je dobila korpu kod talentovani pa sad ovamo prebacena. ako padne sns svi ce letite aritonko prvi pa krecemo dalje pa svi na ulice uz sps

Po koj put?

Referent naplate i predsednik industrijskog sindikata otpušten kao tehnološki višak, a na njegovo mesto primljena Šonetova supruga. Dobar argument za sud. Musa kao bik. Kopa s nogu a baca na ledja. Napredno, nema šta. SPS samo neka čeka, ostaće mesto samo za direktora. Ali možda. Svi ovi ugovori na 3 meseca će vrlo brzo da se aneksiraju na 24 meseca. Taman do izbora.

Šone kralju,ko je kao ti.Podeli gi gumenjaci tam u Novi dom. Pirinač, makarone.Carče...

Jadna li je i ta zena kad je za njega mogla da se uda!!!

Pa ovaj bre i njegov brat su najveći prevaranti i lopovi....xaxaxa jadna li si Srbijo

Sone samo napred sef te mnogo voli ce ti tavrsi i na tebe za rabotu kad ti bidne dosla diploma.drz se do td

Tuzba da se udari i direktoru i Sonetu. Ne sme neko da se zaposljava ako nije izdat konkurs za to radno mesto. A u tom preduzecu se svi tako zaposljavaju.

Najnovije vesti

ZutoCvece