Humanitarna SNS pomoć: ŠONE okom, DIREKTORI skokom!

Humanitarac broj jedan GrO SNS Vranje Nenad Milojević, alias Šone, demonstrira ovih dana preko fejsbuk profila stranke da se naprednjački direktori u javnom sektoru ne smeju šalom šaliti, niti opuštati kad on „komanduje“.

Sudeći prema fotografijama dostupnim na FB stranici Saveta za socijalna pitanja SNS, Milojević, uz prateći tekst i već čuvene mantre tipa „SNS aktivisti i Nenad Milojević nikad ne spavaju“ i pokazuju „neizmernu brigu i humanost“ ka socijalnim slučajevima, vidi se da Šonetova politička moć raste.

Dok je ranije okolo kao predsednik stranačkog Saveta za socijalna pitanja vodao samo obično članstvo i aktiviste koji „grizu za stranku“ sa namerom da se to na kraju nekako valorizuje, recimo radnim mestom u najmanju ruku, Milojević je sada pribegao novoj taktici.

NAPREDNI AKTIVISTI na delu: U ime Boga i MIMO ZAKONA

Radno mesto i funkcija u SNS se mogu dobiti, kao da poručuje, ali da bi se očuvali, valja se iznova i iznova dokazivati.

Probudio je direktore, pa tako u svoju humanu kampanju ovih dana vodi SNS čelnike lokalnih javnih preduzeća i ustanova, koji su te funkcije dobili zahvaljujući navodnoj ljubavi ka naprednoj ideologiji.

Zadatak za „dišu“ je jednostavan - na licu mesta izvaditi iz gepeka automobila kartonsku kutiju (sastav: šećer, zejtin, ulje, makarone itd) i predati socijali, uz šljašteče bliceve SNS aparata.

Sve se to uredno objavi na fejsbuku, da narod vidi kako i direktorska duša saoseća sa socijalom.

Šone & ekipa

Po njihovim izrazima lica vidi se da se tome baš i nisu nadali kad su seli u fotelje, da nekima nije baš pravo što moraju da onoliko rašire ruke i „secaju“ kutijetine po nekim zabitima, ali naređenje je naređenje.

Inače, ode radno mesto. Ima ko će drugi da bude human.

U funkcijama glavnih junaka prema foto-albumima na fejsbuku pojavili su se dosad, recimo, Goran Đorđević Đoša (direktor  „Vodovoda“), koga je izgleda bilo malo sramota da uzme onu kutiju u ruke, ali je prilikom dodele jednom socijalnom slučaju u Neradovcu bio nazočan.

Izreklamirao se fotkama i šef sektora za održavanje puteva u istoj firmi (i raniji lider DSS Vranje) Dejan Stanojević Denzi, pa direktor Filijale RFZO Velibor Antonijević i rukovodilac Parking servisa Marjan Stanković.

Vrlo čest učesnik ovih akcija je prvi čovek Slobodne zone Goran Živković.

Od funkcionera javnih ustanova tu su direktor Sportske hale Borivoje Janjić, direktor Arhiva Borivoje Manasijević, Saša Stamenković iz Narodnog muzeja, dok se po agilnosti posebno ističe direktor pozorišta Nenad Jović.

Može se reći da je Jović Šonetova desna ruka u ovim podvizima, uz direktorke Centra za talente i Doma učenika Danijelu Trajković i Maju Ristić.

Nema hoću-neću ni za SNS direktore vranjskih škola. Nemetnuli su se u ovom periodu Gordana Jovanović iz Medicinske škole, Mome Andonović iz Ekonomske i Dragan Antić, direktor OŠ Branko Radičević.

Ko je sledeći? Pa, pratite na profilu Saveta za socijalna pitanja SNS.

D. D.

Komentari

Humanost i cirkus ovog grada,ništa nije humano ako nije uslikano.Za koga?Za partiju,nema gore nego kada mesto koje se promoviše i to po naredbi,da mora da se nosi i slika.Partijski direktori nosači i potčinjeni .

Ja ce vi kazem kupija vu je diplomu .i to od skoro ajmo slavisa budi se

Najnovije vesti

ZutoCvece