HOLANĐANI nasleđuju SPILIT, ali u SUVOM DOLU

Ivica Stanojević, jedan od rukovodilaca u ruskoj firmi «Spilit», jedini je od svih radnika ove fabrike nameštaja profitirao nakon odlaska ruskog investitora, saznaju InfoVranjske iz izvora među radnicima «Spilita».

- Stanojević je nedavno, baš kao da je znao šta će se desiti sa «Spilitom», gde je bio član rukovodećeg tima, sa Holanđanima otvorio manju fabriku nameštaja u Suvom Dolu, gde je zaposlio 60 radnika - navodi sagovornik InfoVranjskih, do skoro radnik «Spilita».

Po njegovim rečima, «radnici su najveći stradalnici u priči oko «Spilita», ali to ne važi za Stanojevića».

- Kako vidimo, Stanojević se snašao, što nas ne čudi, budući da je bio izuzetno blizak direktoru Aleksandru Komarovu, pa je, između ostalog, značajno «popravio» svoj vozni park - primećuje sagovornik InfoVranjskih.

Podsećamo, ruska firma «Mnogomebeli», vlasnik fabrike «Spilit» u Vranju, prestala je sa proizvodnjom proteklog vikenda, ostavivši bez posla skoro 300 zaposlenih radnika.

S. Kostić

Komentari

ma on je za privredni kriminal sra je wve uradio strasno

Gde su sad Dragica i Goca i finansiske inspekcije da cesljaju papire ralike poreze nabavke i ostalo
Nego nas sitne duse jure haha kolko si vozio sto tako jeftino zasto ovo zasto ono zasto razlika u kasu 100-200din a ovamo za milione nista nigde
Sto ako je direktor dao ostavku
On mora da odgovara za vreme dok je bio na finkciji
Znate li kolko je izmisljeni Rus odneo para.
Plate doprinosi repromaterijal uzete pare za namestaj
Opeljesio je sve

Vranje postaje dolina gladi,ubrzanim koracima

Rusi nisu mogli da odnesu masine za rusiju, jedini koji je iskoristio svu pometnju prvu nedelju je Ivica.. on je izneo masine iz spilita .. prosto je, svako moze da sabere dva i dva

Rusi, naša velika braća i prijatelji, hahahaha! Kad budemo shvatili da svako gleda samo svoje interese, biće kasno! Pozovite Lazanskog da napravi neki dokumentarac o Rusima!

Ivicu u apsanu ima sve da prizna

Najnovije vesti

Pobeda Žorkica za PRVO MESTO »

Ekipa ŽRK Vranje u subotu je pobedila ŽRK Vlasotince sa 23:22, u utakmici koja je odigrana u sportskoj hali u Vranju. Ek...
ZutoCvece