Hapšenja po Srbiji, u VRANJU u GRADSKOJ UPRAVI

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova su u više odvojenih akcija na teritoriji Srbije uhapsili 93 osobe, dok su protiv još 38 lica podnete krivične prijave u redovnom postupku, saopštio je MUP

Osumnjičenima koji su uhapšeni na teritoriji policijskih uprava Beograd, Novi Sad, Subotica, Pančevo, Kikinda, Jagodina, Zaječar, Kraljevo, Kruševac, Niš, Leskovac i Vranje na teret se, između ostalog, stavljaju dela korupcije i privrednog kriminala.

U okviru suzbijanje korupcije i privrednog kriminala uhapšeno je 37 osoba zbog postojanja osnova sumnje da su u periodu od 2009. godine do danas izvršili više krivičnih dela kojima su pričinili štetu u ukupnom iznosu od 8,35 miliona evra.

Među uhapšenima su i šest policijskih službenika, uključujući i rukovodioce PS Bač i PI Kanjiža, zatim bivši rukovodilac opštine Trstenik, inspektor Ministarstva za zaštitu životne sredine, zaposleni u Ministarstvu pravde, zaposleni u gradskim upravama u Vranju i Nišu, zaposleni u poreskim upravama u Zaječaru i Leskovcu...

U oblasti borbe protiv opšteg kriminala i krijumčarenja narkotika ukupno je uhapšeno 56 osoba i tom prilikom je zaplenjeno 3,3 kg marihuane, 170 grama heroina, 53 grama kokaina, 280 grama amfetamina, kao i 17 komada ekstazija. Takođe, oduzeto je i 510 grama smeše koja se koristi za uvećanje količine narkotika i osam digitalnih vagica.

Policija je takođe oduzela i pet pištolja, jednu automatsku i dve lovačke puške od kojih jedna sa optikom, 1.582 komada municije različitog kalibra, jednu eksplozivnu napravu sa oko 60 grama plastičnog eksploziva i jednu tromblonsku minu.

Od osumnjičenih je oduzeto i osam vozila, jedan motor, torba sa alatom i sofisticiranim uređajem za obijanje vozila, 16 mobilnih telefona i određena količina kompjuterske opreme.

Komentari

Kakav debilizam SNS-a. Protiv coveka prijava podneta pre tri meseca o cemu su pisale Vranjske a tek sada ga hapse. Pritvor je mera za nesmetano vodjenje krivicnog postupka a ne mera da se SNS hvali. A sta je sa clanom SNS koji je potpisivao ta resenja? Je li on uhapsen? Ovo je luda drzava

Svaka čast na komentaru. Nažalost ispaštaju nevini dok se ''stručni kadar'' hvali i sakuplja poenčiće kod velikog brata.

Po ovome bivsi vecnik mora u zatvor,ali naravno jos jedna prazna prica naseg VODJE,oni su na liniju!

Zaplenjeno 170 grama heroina,53 grama kokaina....,uhapšeno 93 osoba.Hahahahahaha...Koga bre vi zajebavate?!

Najnovije vesti

Gornji deo grada DANIMA BEZ VODE »

Gornji deo Vranja nema vodu već 24 časa, a ulica Pržarska, kako javljaju sa terena, već treći dan! - U vreme pandemije l...
ZutoCvece