Gradski funkcioner ZIMOVAO za 500 evra dnevno

Visoki gradski funkcioner proveo je sedam dana na zimovanju na olimpijskoj planini Jahorini u Bosni i Hercegovini, saznaju InfoVranjske iz izvora u Gradskoj upravi.

Izvor portala nije mogao da kaže o kome se funkcioneru radi, ali će «istraga» o ovom «zimskom ugođaju» lokalnog političara biti nastavljena.

Prosečna cena pansiona za četvoročlanu porodicu na ovom poznatom zimskom turističkom centru nadomak Sarajeva, glavnog grada BiH, kreće se između 400 i 500 evra, što znači da je ovaj vranjski političar «častio» svoju porodicu sa preko 3.000 evra.

- Ima se, može se, ko je nama kriv što nismo političari u vladajućoj stranci - jetko je prokomentarisao sagovornik InfoVranjskih.

Jugonostalgije radi, podsećamo da je Jahorina planina udaljena od Sarajeva desetak kilometara, a da se njen «obronak» Trebević svojim strmim padinama spušta gotovo u centar Sarajeva, gde je 1984. godine održana zimska olimpijada.

NIV

Komentari

Aj kolika je, Jahorina planina... Samo za Zupeta i veselo društvo.

Bolje te pare da je dao da osigura radnici da ide radni staz na deca. Ali ne.. ce se pokrade sve sto moze da se pokrade. Koje li sledece ime na lokal ce bude.. hmmm. Jedva cekam da vidim.

To što ne objavljujete komentare u kojima se u negativnom kontekstu pominje gradonačelnik, samo potvrđuje priču čaršije da je dobro podmazao.

I ja bi zimovao na jahorinu da mesecno utajim 2 3 iljade evra. Sto od doprinosi sto od porezi. Kod zupeta u kafanu ako dobijes fiskalni odma dobijas i kola. Nagradna igra. Srecni dobitnik

Био је и овај архитекта чија је жена Градски архитекта-обоје што оће да од ћошке праве секташки центар за некакву НАУЧНУ ИЗУЗЕТНОСТ,мож мислити-уместо да направе стазе,поставе клупе за обичан народ једно излетиште.

bravo za komentar i zapazanje-COSKA je gradsko izletiste i to treba da ostane.

Obećanje gradonačelnika za smenu direktora javnih preduzeća, načalnika, deo većnika-lopove narod dobio lažnu nadu da će korupciji bar malo smanjiti, a ono, ona korupcija, lopovluka, pljačke i dalje i svi zadovoljni, pa zato pustite tog "većnika" pa makar to bio i Zupe nek zimuje i na Jahorinu ima čovek i za sebe i za gonzija

Najnovije vesti

ZutoCvece