Gradonačelnik svečano otvorio - KNJIŽARU

Gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković svečano je u utorak otvvorio knjižaru “Službenog glasnika”, u centru grada.

- Ljubitelji knjiga sasvim sigurno su dobili još jedno mesto u kojem mogu da pronađu kvalitetno štivo, od književnih klasika do usko - stručne literature – istakla je tom prilikom Mirosava Kastratović Tirkajla, direktorka sektora za prodaju i nabavku “Službenog glasnika”.

Gradonačelnik Slobodan Milenković rekao je da “Službeni glasnik”, sa tradicijom dugom više od dva veka, svojim radom i ugledom i danas uspešno nastavlja značajnu misiju.

- „Službeni glasnik” sa svojom novom knjižarom ima zadatak čuvara tradicije i kulture. Naš grad zasluže jednu ovakvu modernu knjižaru, koja će istovremeno jačati intelektualne kapacitete naše lokalne zajednice i služiti kao mesto za razvoj kreativnih misli - rekao je Milenković.

Knjižara u Vranju je trideseta po redu jednog od naših najvećih izdavača, a njenim otvaranjem Glasnik nastoji da kroz širenje maloprodajne mreže objekata, kvalitetna literatura bude dostupna što većem broju ljudi.

Komentari

"Jacanje intelektualnih kapaciteta i razvoj kreativnih misli..." samo nam je jos to trebalo, sad kad se napnu naprednjaci najebacemo. Do sad smo ih nekako i podnosili na sendvicima i salami podrigusi, sad kad nesto procitaju jadno si je nama.
Ovaj Gonzi se bas uneo u ulogu gradonačelnika, baš šteta što mu se smeši zatvor uskoro.

Drhtavim glasom jedva je uspeo da sastavi par recenica, promasio mnogo padeza a bogami i sustinu. Naprednjacima trebaju sendvici a ne knjige..Njihova elita su Sone, Djosa, Musa, Mice, Denzi, Bulat...to veze sa knjigom i kulturom nema!

Hahahahahaha, ovaj Tenor je pogodio temu.

Šta kaže ovaj jadnik od čoveka, citiram: „Službeni glasnik” sa svojom novom knjižarom ima zadatak čuvara tradicije i kulture. Naš grad zasluže jednu ovakvu modernu knjižaru, koja će istovremeno jačati intelektualne kapacitete naše lokalne zajednice i služiti kao mesto za razvoj kreativnih misli" završetak citata.
Šta to mogu shvatiti građani. Jednostavno ovi brzopotezni naprednjaci sa falsifikovanim diplomama, diplomama u pokušaju ili završenim podrum fakultetima da koriste ovu knjižaru. Ne da je smešno nego je šalosno za plakanje. Njihova deca su više školovanija i više procitanih knjiga od njih. Zar nevidite da imamo jedno bolesno društvo koje razara državu, sistem i sve nas nepoštovanjem Zakona, nekih normi ponašanja. Knjižara je samo mesto gde su zaposlili par radnika naprednjaka sa kojima manipulišu. Nemaju ništa sveto. I mi pričamo o knjigama i knjižari. To je misaona imenica. Bože koje su ovo nebuloze

Najnovije vesti

RECKO pozitivan na KORONU »

Dragan Antić Recko, šef stručnog štaba vranjskog prvoligaša Dinama, pozitivan je na virus koronu, piše portal Mondo.Prem...
ZutoCvece