Gradonačelnik NEZADOVOLJAN čišćenjem snega

Slobodan Milenković, gradonačelnik Vranja, izrazio je nezadovoljstvo čišćenjem gradskih ulica od velikog snega od strane preduzeća «Saba Belča», saznaju InfoVranjske iz izvora u Gradskoj upravi.

- Gradonačelnik je svoj stav o snežnim nevoljama Vranja i Vranjanaca izneo na sednici Gradskog štaba za vanredne situacije, u petak 11. januara On je u najenergičnijoj formi zatražio od preduzeća «Saba Belča» da pojača rad sa sopstvenom mehanizacijom i stanje na gradskim ulicama pod hitno popravi kako bi se saobraćaj odvijao bez teškoća - saopštava sagovornik InfoVranjskih iz Gradske uprave.

Po ovom izvoru, Milenković je podsetio nadležne iz ovog preševskog preduzeća na obaveze koje su prihvatili kada su prošli na gradskom tenderu za zimsko održavanje ulica i puteva u Vranju.

- Gradonačelnik se nije libio da kaže da je Grad Vranje u aktuelnim snežnim nevoljama očekivao veći učinak od nadležnog preduzeća i angažovanje kompletne mehanizacije, jer je visina snežnog pokrivača to zahtevala i u tom smislu je zahtevao maksimalan učinak na polju čišćenja ulica od snega - navodi sagovornik InfoVranjskih.

Izvor InfoVranjskih ističe «da je gradonačelnik Vranja potencirao i obaveze «Komrada» i «Vodovoda» na čišćenju kanalizacije i javnih površina od snega, kao i zadatke Centra za razvoj lokalnih usluga socijalne zaštite na planu zbrinjavanja ugroženih lica, posebno onih u selima koja su zbog snežnih smetova odsečena od glavnih komunikacija.

S. Kostić

Komentari

Cele noci ciste kao najveci lopovi,bedno.U pravu je gradonacelnik

Samo priča a nikakva dela, lako je u kancelariji,toplo, uz čaj i kafu da se optužuje i kaže po nešto.Lično nisam stranački opredeljen ali sam realan i kao građansku dužnost smatram da moram da prokomentarišem stanje.Strašno je u gradu apsolutno sve, od zdravstva , infrastrukture, grejanja, rukovodstva i nemojte da nas ubeđujete da nam je bolje o da lepše živimo.Ni prethodni nisu nešto bili bolji ali vi ste čista počast za narod.

Kupite grtalicu!

O gosn Gonzales pa nemojte molim vas....ortopedi će imav poso ..al ako gi nađev...

Banda lopovska. Počev od Dišu, Denzija, onog ofarbanog i nalakiranog iz novi dom... Da ne nabrajam. Samo motke. MOTKE!!!

Pa ne valja im TREJS ljudi imaju takvu opremu i masine eno parkirani u garazu a oni uzeli ovog prebijenog sa krsevi Saba Belcu ali sta ces.

Ce resi Simi i Bugi ovo samo kad se presvucev u radnu uniformu.

Najnovije vesti

NS: Narastajuća histerija vlasti »

Poslanik Aleksić je poručio da u ovakvom ambijentu nema izlaska na izbore, to mora da zna i Evropa koja traži dogovor vl...
Sajam Zaposljavanja