Gradonačelnik NAPUSTIO SKUPŠTINU pred izbor direktora «Vodovoda» i «Novog doma»

Slobodan Milenković, gradonačelnik Vranja, napustio je zasedanje Skupštine Grada Vranja, u četvrtak 10. juna, pred odluku o izboru direktora «Vodovoda» i «Novog doma».

Milenković je otišao sa sednice pred petu tačku dnevnog reda na kojoj je razmatran izbor direktora dva javna preduzeća, «Vodovoda» i «Novog doma», i nije se više vraćao na sednicu lokalnog parlamenta.

Upućeniji u odnose u Gradskom odboru SNS smatraju «da Milenković nije imao želudac da skuva ponovni izbor na funkcije vršilaca dužnosti direktora Gorana Đorđevića u «Vodovodu» i Gorana Petrovića u «Novom domu».

Đorđević i Petrović pripadaju tzv. tvrdoj struji u taboru vranjskih naprednjaka na čelu sa poslanikom Slavišom Bulatovićem, koja je suprostavljena mekoj koju predvodi gradonačelnik Milenković.

U kuloarima u Skupštini Grada su prokomentarisali «da je dobro što je gradonačelnik otišao sa Skupštine Grada, makar i zbog «slabog varenja» vezanih za izbor dvojice za njega nepodobnih direktora, jer je time izbegao neprijatna pitanja odbornika oko gradskih investicija».

S. Kostić

Komentari

Puni bazen. Otišja čovek da zategne vodu da ne prelije.

Ima vodu u usi i puter na glavi pa pobegao da se napravi da nije umešan u izbor direktora lopova. A da li je bio prisutan kad su Bulatovici ukrali školsko dvorište u Banju. Sram ih bilo. Misle li da ce to narod tek tako da im oprosti. Lopovi Crnogorski. U celu Srbiju vladaju Crnogorski mafijaši na sva rukovodeća i vladajuća mesta. Neradnici. Samo ih pljačka interesuje.

Ćošak, ne se. i,ce te izede zavist?!

Kakav bre zavist. Ovo je pljacka narodne imovine a to boli. Kakav zavist. Ja nisam lopov pa da zavidim lopovima. Samo da kažem da ce vrlo brzo da padnu sa vlasti. Mnogo su se razmahali i napljackali. Kraj je blizu. Ne moj mnogo da se silite.

Svi su isti... ovaj je najveci folirant a to sto je napustio skupstinu to je predstava za gradjane... namazan sa hiljadu boja i interes je i njemu i svima na prvo mesto svi su se udruzili jos malo da se nafatiraju i svi imaju kombinacije a za narod se kao svadjaju glasajte i dalje ovakve.

Gradonačelnik Milenković zvani Mutko je glavni krivac za ceo haos u gradu. On zbog svog putera na glavi oko izgradnje Narodnog pozorišta i njegove kuće u naselju gde je izletište Ćoška pa do još par nekih sumljivih transakcija oko Radio televizije Vranja i dilova sa Zujom. Zato on nema m..da da neke stvari preseče jer i oni njega drže u ruke. Znamo dobro kako to ide, Gradonačelnik bira saradnike kao i glavni uticaj na javna preduzeća kojima je osnivac grad Vranje. To govori da su svi prljavi od vrha do onog poslednjeg Šoneta.

Ista banda su svi, svi su lopovi. Potez da obuhvati nezadovoljne, a svi ostaju u istu sektu.
Koliki su vam računi za vodu?

Kamo te srece da takva "individua", koja sebe naziva gradonačelnikom,nikada nije kročila u zgradu Opštine-Grada, Vranje bi sigurno bilo srećnije i lepše bez njega.

Posle lopova opet lopovi. GRADONAČENIČE SRAMOTA

Petrović Goran ide na sud brani se godinama za pljačku u Novi dom, krivična prijava oni ga turav. SRAMOTA ZA SNS I GRAD.

Nema veze,to je dogovor.
Stari provereni kadrovi na starim.pozicijama jer...ako oni padnu pada kula od karata@
NapreDNO

Gradonačelniče uništio si SNS, ljude u SNS, okupio si nesposobni kadar oko sebe, sa ovim potezom ste pokazali Vaše pravo lice. NIKAD VIŠE U SNS

Da sam i ja gradonacelnik tako bih postupio, dakle napustio bih skupstinu jer znajuci da cu zbog ove neznalice da izgubim na sledecom izborima.
Rupe, reka, jezera i sl. to je sve zaslugom Djose i zasto bih ja prisustvovao ponovo, tako isto Gonziju je bilo sramota da bude ucesnik i lepo covek napustio da pokaze narodu da on nije incijator ove predstave.
Bravo Gonzi, maksimalna podrska

Sramota zidaju zgrade u centru grada a izglasala skupstina grada da je zabranjena visokogradnja u centru.Bruka i sramota za ceo grad.

NE BRINI TESE SADA SE GRADI ZGRADA U TIK PORED POZORISTE SA BAZEN.SVI ZNAJU ALI ZNACE I VUCIC ZA PRLJAVE IGRE.

Ne se utepujte, on ne moze da drzi koncentraciju toliko dugo, prilego. A i nisu tacke interesantne za njegov dzep.

Ovo ce na sud kad tad

Метиљави селоначелник Грозни је украо више на парку и позоришту него сви остали заједно.

Najnovije vesti

Dr Ljiljana Antić u ilegali!? »

Dr Ljiljana Antić, direktorka Zdravstvenog centra u Vranju, nalazi se u svojevrsnoj SNS ilegali, ističe za portal InfoVr...
ZutoCvece