GRAD UZVRAĆA UDARAC: Za Dinamo samo 17 MILIONA

Grad Vranje za potrebe FK Dinamo može da izdvoji na godišnjem nivou samo 17 miliona dinara, saznaju InfoVranjske iz izvora u Gradskoj upravi.

- Lično sam bio prisutan kada je Nenad Đorđević, većnik za sport, saopštio Draganu Antiću pred prisutnim predstavnicima sportskih klubova da Grad Vranje može da izdvoji za Dinamo 17 miliona dinara i da za ostalo klub mora sam da se snađe i doće do potrebnih sredstava - navodi sagovornik InfoVranjskih iz Gradske uprave.

Po njegovim rečima, «prema ranijim proračunima, Dinamu je za jednu takmičarsku sezonu u Super ligi Srbije neophodno minimum 65 miliona dinara, a to su sredstva koja Grad Vranje ne može da obezbedi.»

Podsećanja radi, budžet FK Radnik iz Surdulice iznosi 150 miliona dinara na godišnjem nivou, a FK Radnički iz Niša 1,5 miliona evra.

Na obraćanju javnosti povodom dve godine vlasti SNS-a u ovoj postavi gradonačelnik Slobodan Milenković je povodom „slučaja Dinamo“ nastavio da oštro obmanjuje javnost, tvrdeći da je najnovijih 9,5 miliona dinara izdvojenih za ovaj klub u maju isplaćeno iz budžeta na osnovu projektnog finansiranja.

Dinamo nije prošao na konkursu za projektno finansiranje, i zbog toga su pripadnici kluba demonstrirali ispred Skupštine grada, a većnik Đorđević je sa još petoro ljudi održao konferenciju za novinare objašnjavajući kako Dinamo nije prošao na konkursu i da zato ne dobija pare.

Milenković možda smatra da je čitav grad oboleo od kolektivne amnezije, ali, činjenice su neumoljive - Vranje Dinamu isplaćuje em beznačajan novac, em to radi van zakona.

- Što se tiče Dinama, svaka uplata se vrši po zakonu i po projektnom finansiranju. Možete da upotrebite svoje istraživačke sposobnosti i poverite to - rekao je Milenković.

Na kraju, i Dinamo se oglasio preko Dragana Antića Recka, predsednika, upozoravajući da se klub nalazi pred gašenjem, o čemu možete čitati u posebnoj vesti.

S. Kostić - SSB

Komentari

Sve nesposobne spodobe, odakle im pravo da se igraju sa parama gradjana.

....evo najvece sramote i bruke vranjskog sporta, a i sire...
...nepismena i neobrazovana cipovcina koji ne zna ni dve proste recenice da sastavi...
...Dinamo kao AD, pa se igrajte svojim parama do mile volje...JASNO...

E moj grad Sta sve se radi Doso Ovaj Sto Nezna Sta je Sport i se Pita na rts kao sve ce mo mi da Uradimo da pomognemo i Evo Opet Nista taj recko da Nije tu niko za tebe ne bi znao neznaju te ni deca tvoja Stvarno Jbg iz dnoje vranje si Pa mi te zao kompleks Nize vrednosti;) a jadno je Ovo Sto radis Iskreno bog gleda Posto ti si veliki vernik kao sramota da te je!

smesno je tvrditi da surdulicki Radnik ima budzet od 150 miliona, oni ne mogu da nakupe ni pola od toga...i nas Dinamo bi nekako uspeo da pregura sezonu sa tih 65-70 miliona dinara, samo je problem da se dodje do te brojke...malo grad, malo prodaja Surake, malo neki sponzor, pa se mozda i uspe nesto...da se radi jace, ne samo da se kuka

Dve godine je covek na mestu vecnika i nista nije pametno uradio, govori o postenju a finansira klub sa dva miliona gde mu igra cerka, koji je u beton ligu. Potpisuje sporazum sa fakultetom iz Nisa da bi mu uradili doktorat i on prica o postenju. Sredio je da bazen dobije njegov prijatelj Davor...pa koga on folira...sto pre ode odatle sportski klubovi ce da progledaju ovako ce sve da propadne...

Ma sve je ovo Reckovo maslo sve je pod njegovom kontrolom sam kuva sam duva sam namesta sam podmazuje sam potplacuje to svi znaju i kako je doveo Dinamo tu gde jeste i na kraju mu kriv grad

Najnovije vesti

I Mice sit i ovce na broju »

Iako je priželjkivao novi mandat u Gradskom veću Miroljub doktor Stanković defakto će morati da se zadovolji novim radni...
ZutoCvece