Grad ruši deo biskopa «Sloboda»

Građevinsko preduzeće «Kale» ruši deo bioskopa «Sloboda» u krugu ovog objekta po nalogu Odeljenja za inspekcijske poslove Grada Vranja, Odseka građevinske inspekcije, ali su nepoznati ciljevi gradske vlasti vezani za inače spornu parcelu na kojoj se obavlja rušenje.

Rušenje dela objekta biskopa i dalji planovi Grada su obavijeni velom tajne, jer lokalna vlast ne komunicira sa medijma.

Prema saznanjima Info Vranjskih, ni dva najvažnija gradska preduzeća, Urbanizam i „Vodovod“ ni na koji način nisu upoznati sa ovim poslom, jer „niko nije video nikakav zvaničan dokument o eventualnoj rekonstrukciji starog objekta ili izgradnji novog“!?

Jedino se zna da rušenje, koje traje nekoliko dana, redovno nadgledaju Boban Antanasijević, načelnik Odeljenja za inspekcijske poslove, koga smenjuje na toj dužnosti inspektor Dragan Mančić.

U pitanju su planovi vezani za spornu parcelu, upozorava izvor portala.

- Kada su iz gradskih struktura pokušali da tu parcelu na kojoj se sada ruši deo objekta dodele vlasniku picerije «ABC», podneto je nekoliko krivičnih prijava protiv ljudi iz gradske vlasti, uz klauzulu da tu ne sme ništa da se dira. Zato iznenađuje i čudi da se odjednom ruši deo objekta, ali bez uvida javnosti u dalje planove vezane za spornu parcelu - ističe sagovornik InfoVranjskih.

Izvor portala sa nestrpljenjem očekuje reakciju Udruženja zanatlija Vranja koje vodi sudski spor sa Gradom oko prava vlasništva nad delom bioskopa «Sloboda».

- Ovo udruženje spori adaptaciju dela objekta koja je finansirana sredstvima iz gradskog budžeta, pa čekamo da se oglase, a to što ćute znači samo jedno, da nisu obavešteni o rušenju pod velom tajne - smatra sagovornik InfoVranjskih.

S. Kostić

Komentari

A čim Boban nadgleda, jasna je situacija. Da vidi ima li neka zdrava greda, da rastruže kući za garnituru.

Kažite Milenkoviću da ne započinje ništa više, sve je urnisao!!!

Reko tata da ne dirate nista dok se on ne v'rne...
Vule naredi im da nista ne diraju u grad Vranje da niti grade niti ruse jer su unistili i ono sto je kolko tolko valjalo npr.Bore Stankovica ulica je kolko tolko mogla da sluzi jos 500god jer su Vranjski zulumcari i strucnjaci gori od Turci.

Dragan Mancic iz Moravce moze da nad gleda rusenje
on je i onako inventar 24/7 tamo...e moj narode narode cime li ste Vi krivi pa Vas Bog osudi da Vas ovakvi strucnjavi vode i uredjuju grad ???

Uf uf al ce mi legne diskoteka tu

E jos i tu ulucu da blokiraju i ce lertmo po grad...ceo grad gradiliste a sve su zavrsili...

Samo ruše i izazivaju narod da sruši njih. Narod ćuti. Dokle.

Legende. Bobe i Manča, kombinacija ljigavaca i dupelizca. Nezna se koji je veći hoštapler, ko će se više ugraditi. Nije ni čudo jer nam takve ulizice vode grad. Umesto da budu uzor u poštenju oni samo još više blate stranku čiji su članovi. Napred Donje Vranje, napred Banja.

nemoj tako brate...manca je kafanski covek za pijenje i jedelje je vise a na Bobe je sve malo dok uzima lovu i na kraj te opet proda pa te vrati na Level 1 opet kpd Macnu da te cima maltretira pa te puste Level 2 opet kod Bobe ne li da te stiti i naravno opet peljesi za sebe naravno i za gradjevinske inspektorke i tako sve u krug kad se na kraju sracunas Bolje da si kupuo stan u Beograd na Vodu
banda lopov do lopova oboje
a sto je najgore od svega toga jedan drugog ogovaraju javno na sva usta
ali lova je lova
samo ne shvataju da narod od muke daje a i kune na sav glas
i kad tad ce oboje to da stigne a naravno i gradj.inspektorke u kompletu

Pita li se Gradska sluzba uopste daj je ikad Dragan Mancic iz izvrsnog odeljenja ikad trezan u radno vreme.Ne izbija iz Moravce tolko se napije da ga po trojica iznose
eee moj narode koga Vi sve placate

Mancic covek u godine treba mu po 2-3 meseca da izadje na teren i radi svoj poso za koji prima platu. I kad izadje kao je odradio.A kad je pijenje u pitanju tad nadje i vozilo i vreme za izlazak.

Prvo su nam uzeli građansku slobodu, a sada ruše i objekt zvani bioskop sloboda. Diskriminacija i nipodoštavanje građana koji ne podržavaju ovu vlast na svakom koraku. Krše ljudska prava, zakone , Ustav... Kako se broj onih koji podržavaju SNS polako smanjuje oni pojačavaju represiju. I sam AV jednom reče : " Ne dam vlast pa neka mi stave glavu na panj ".

Dragan Mancic ne izlazi iz Moravce. U kombinaciji je sa Perom. A mito uzima preko razlike u racunima kafani. Kuca se na veliko.

Najnovije vesti

ZutoCvece