Grad OTVORENO PLJAČKA vranjske taksiste

Vranjski taksisti moraju da kupe od Grada Vranja krovne oznake na svojim vozilima po «tenderskoj» ceni od 10.265 dinara sa gradskom taksom, koje u maloprodaji košta 6.000 dinara, saznaju InfoVranjske.

- Mi, vranjski taksisti, pitamo gradsku vlast na kom su to tenderu odradili da krovne oznake za taksi vozila koštaju 10.000 dinara, ko je tako nešto ponudio, otkud tako visoka cena ako u maloprodaji može da se kupi za 6.000 dinara - ogorčeno pita vranjski taksista koji već duže od decenije i po živi od ove delatnosti.

Po ovom izvoru, «sama cena krovne oznake za taksi vozila nije jedina i isključiva nevolja vranjskih taksista».

- Grad nas je uslovio da krovne oznake moramo da kupimo po ceni koju diktira, a ne u nekoj od maloprodaja, pa hteli-ne hteli, sviđalo nam se ili ne, prinuđeni smo da od svojih skromnih zarada «častimo» Grad Vranje sa 4.000 dinara. Ume da otme, ali ne i da nas zaštiti od divljaka - gnevno objašnjava sagovornik InfoVranjskih, poznati vranjski taksista.

Izvor InfoVranjskih tumači najnoviju otimačinu gradske vlasti od taksista «recidivom bliže i dalje istorije Vranja».

- Ovde u Vranju lokalna vlast nikada nije volela privatnike, a i mi taksisti smo im trn u oku, valjda zato što smo slobodni delatnici, pa gradska vlast pronalazi načine da nam što više otme od ionako skromnog prihoda, nikao da se oslobodi komunističkih manira i navika - upozorava sagovornik InfoVranjskih.

Napominjemo da Info Vranjske nisu uspele da saznaju kako je sproveden tender u Gradu Vranju za nabavku krovnih oznaka za taksi vozila.

S. Kostić

Komentari

Aloooooo o cemu pricate, udjem u taxi kazem dobar dan a on mi odgovara dobar dan 100 din. molim.... to nije pljacka

Druze, pogledaj prvo cenu goriva pa tad pisi. Verovatno ne vozis pa zato i kenjas.

Ukljucuju taksimetar kad podjev na adresu dok te pokupe, odvezev na destinaciju ispadne ti skuplje nego da uzmes renta kar vozilo......

Mora da je Grifon u kombinaciju,ko s Djosu u vodovod.

Te INDIJANCE nazovi vozace trba nauciti pameti kako da se ponasaju u voznji gradom,vecina su teske neznalice voze ko na trke ali da ima policije i radar nebi tako A deru sa cenom i namnozili se ko mravi ne moze po broju stanovnika ovoliko KAMIKAZA.

Profo, profesore.... Nemogu svi da su na drzavne jasle mora neko i da radiii..... Nazalist ovde ako vidis nema posla, narod ili se seli ili ide u privatnike... Taksisti su deo njih... Nemoj da pljujes po ljudima koji na taj nacin zaradjuju.... Moraju... Voleli bi i oni da su na drzavnim jaslama, ali nemogu... Prenamnozili se slazem se al ne samo oni, nego i profesori.... Isti broj u skolama a sve manje dece... Kako ti to ne smeta .

Izvinjavam se nisam mislio na sve taxi vozace,dobri pojedinci su ti koji im kvare ugled,postujem da nema posla pa idu u vozace ali pojedini su pravi idioti siluju date automobile lete bukvalno,a da ih ima.preterano to da.Mnogi nisu ni imali kola svoja sad jure ko blesavi ko oni sa KS i BU tablicama to su prave kamikaze to mi smeta.

Profo a jel u Bujanovcu i okolini zive zivotinje, ne razumem te? Iz kog si sela ti dosao?

Pa ko vas tera u taxi, na silu li uvlače. Šta pisete bre gluposti, ljudi žele da ukažu na jednu nenormalnost, anomaliju, pljačku bolje rečeno, a vi tu o cenama, o vožnji i sl. Pa nije ni čudno što takvi vladaju, lepo kažu kakav narod takva vlast, pa može li drugačije.

Mesto da ih vlas zastiti pomogne na bilo koji nacin oni se izivljavaju.SNS nam jeba kevu.Srusise trafike evo sad taxisti muku muce radnici rade xa 200e.Syrasno.Ma nikad gore.Glasali smo da nam bude gore.

De ste gospodo inspektori za rad ma crno da vas pozdravam a i pozdravlja vas i halo taksi hepi taksi pinokio taksi koji drze radnike na crno kao da su osvojili vranje a vi nemo gledate uskoro ide jedno preporucenu u ministarstvo iskljucivo sa pohvalavam na nemo posmatranje na vase odobravanje rada na crno vise od 100 radnika .

Ne 10.000...treba 100.000 da im se naplacuje...i da se isčisti ta gamad nepismenih " vozača"

Najnovije vesti

AluTerm plus