Grad oglasio prodaju Planinarskog doma na Besnoj Kobili

Grad Vranje doneo je na poslednjoj sednici Skupštine, u četvrtak 29. februara, odluku da proda Planinarski dom na Besnoj Kobili i oglas postavio na gradski portal i u medijima nacionalnog značaja.

Procenjena vrednost Planinarskog doma iznosi 42,3 miliona dinara na osnovu procene vrednosti ovog objekta koji su izvršili Agencija za veštačenje i «Kastel» iz Vranja.

Planinarski dom će biti prodat javnim nadmetanjem, a učešće zainteresovanih pravnih i fizičkih lica iznosi dva odsto od njegove procenjene vrednosti, skoro 850.000 dinara.

Podsećanja radi, pre pola godine propao je pokušaj da se Palninarski dom na najvišoj planini juga Srbije proda beogradskoj firmi «Millenium team», pa je iz tih razloga srušen kafić pored ovog objekta.

Planinarski dom na Besnoj Kobili je, takođe podsećanja radi, bio u vlasništvu nekadašnjeg Ferijalnog saveza Vranja, zatim je «pripojen» Republičkoj direkciji za imovinu, pa je Direkcija omogućila lokalnoj samoupravi «prisvajanje» na osnovu problematičnog odricanja Republike od statusa titulara nad ovim objektom u korist Grada Vranja.

S. Kostić

Komentari

Sve prodajte'da pokrijete manjkove, nesposobnost i da imate za platu. Kao narkoman kada iznosi sve iz kuće i prodaje, slično je ponašanje. Na kraju će biti pitanje: čija je naša Srbija? Jer svi drugi će upravljati resursima i privredom. Goru vladu i rukovodstvo sigurno neće biti posle vas, sigurna sam u to.

Lopovi sve prodaju. Deca iz Vranjskih škola neće imati gde da odu. I planinu će prodate. Posle ce puckate. Sram vas bilo sve UNISTISTE i pokradoste. Narode uzmite se u pamet pa ih ne glasajte da se oslobodimo ovih fašista i krvnika. Da isteramo onu lezbejku iz 450 km vilu koju ne zasluzuje. I mnoge druge uzurpatore i državne neprijatelje.

Dom je otet,inace stari su gradili planinari a novi deo sredstvima rudnika.Bio.je vlasnistvo planinara.Javna tajna ko ce da ga kupi,isti vlasnisk kao leciliste u Banji.Sve je spremno da se da u ruke vidjinom bati.Koja ste vi goveda lesinarska.

Pa kupice ga AV i njegov brat Andrej kao milenijum tim. Pokupovase sve u Srbiju pošto zašto. Na kraju će završiti u Za belu. Stići će ih pravda. Najveći lažov i lopov koga je imala Srbija to je AV.

Strasno, da li bi ste gospodo prodali svoju imovinu, umesto da ste renovirali dom, privukli organizovane posete.....mozda kampove....vi prodajete, da li u toj Skupstini ima iko normalan......

Da pogadjamo li koj ce ga kupi?

Najnovije vesti

ZutoCvece