Grad NELEGALNO dodelio sportistima najmanje DVA MILIONA

Iron MMA tim dobio je iz gradskog budžeta za 2018. godinu 700.000 dinara, a „Gladijator tim“, takođe iz Vranja, 300.000 dinara, na konkursu z finansiranje sporta za ovu godinu.

Ovo ni na koji način ne bi bilo sporno da nije u suprotnosti sa odredbama Statuta Sportskog saveza Vranja koji jasno kaže «da porodici vranjskog SS mogu da pripadaju samo klubovi koji imaju republičke saveze i ligaški ili turnirski sistem takmičenja», saznaju InfoVranjske iz izvora u Gradskoj upravi.

Iron MMA tim i „Gladijator“ nemaju republičke saveze, te shodno odredbama Statuta SS oni ne mogu da pripadaju vranjskoj sportskoj porodici, te u skladu s tim nemaju pravo da konkurišu za sredstva namenjena sportu iz budžeta Grada.

Veoma slična situacija je i sa BB Olimp (100.000 dinara), BB “Monika” (200.000), BB Sparta (300.000) FK ABC: (350.000), koji su manje više samo sale za treninge, što vlastima nije smetalo da im opredele novac na konkursu.

Sve u svemu, reč je o najmanje 1,95 miliona dinara nenamenski podeljenih sredstava, što bi eventuaalno bio dobar razlog da neko od nadležnih (gradonačelnik, većnik za sport, tužilaštvo, Vučić) reaguje i ustanovi šta je ovde istina.

Podsećamo, Grad za 2018. godinu nije dodelio ni jedan dinar FK Dinamo, članu Prve lige Srbije, RK Vranje 1957, članu Super «B» lige Istok-Zapad, kao ni Ženskom odbojkaškom klubu Vranje, koji se takmiči u Prvoj ligi Srbije, i kik boks klubovima „Vranje“ i „Junior„ iako oba kluba imaju nacionalne saveze.

S. Kostić

Komentari

Milos gladiators decko je pravio veliku manifestaciju koju ovaj grad nebi video da nije bio on, a dobio je samo 300.000.
Ovaj drugi MMA tim prvi put cujem i da postoji, a dobio 700.000. Verovatno je neki SNS MMA tim pa je zbog toga dobio vise...

Alo bre, sta radite vise! Sta radi tuzilastvo, ima li bre nekog u ovoj drzavi da stane lopovluku, bahatosti, primitivizmu i neznanju na put??? Pa sta nam Vucic i drzava pokazuju, radite sta hocete, kradite koliko hocete...Ovo je dokaz da ce nas ova vlast naterati da pobegnemo odavde, bilo gde...ovakvi nam unistavaju naciju, drzavu i buducnost. Buducnost nase dece, ovde nema kompromisa!!!

Kako i ne bi dobio 700000? Kad je vlasnik MMA kluba nevencani muz sefice Gonzijevog kabineta , blizak pajtas Bulatovica i glavni za obezbedjenje(sa svojom agencijom) svih sportskih desavanja u gradu. Setite se samo da je pehar od nekog takmicenja doneo kod tatka mu Bulata u prostorije stranke, ali zato IZ GRADSKE KSE UZIMA PARE. A do juce je bio totalni anonimus, obezbedjenje jedne banke,perjanica SPS, i jedini borac MMA koji je pobegao iz ringa,
Zato svi ostali koji nisu ulizice, nemaju Banjskog samozvanog bosa za pajtasa mogu samo da sanjaju o parama.
NISU ONI KRIVI, MI SMO KRIVI , MI SMO GOV..

Nije tacno, MMA Savez Srbije, postoji i navedeni klubovi su clanovi, pre nego pisete neke tekstove mogli bi i da se obavestite sami o necemu, a ne da imate izvore koji ne znaju cinjenice

Kriminalac!

dobro hoce li neko vise da menja ovog coveka ?

Neznam koja je namera novinara da stane iza onih koji su do sada trosili ogromna sredstva mimo zakona i napise ovaj tekst sa puno neistine, netačnih i neproverenih činjenica.Na primer Powerlifting klub „ABC“ je članica Powerlifting saveza Srbije a isti savez je pridruženi član Sportskog saveza Srbije odlukom broj.02-63 od 01.04 2015.godine.( http://www.spf.rs/images/osnovni_dokumenti/ResenjeSportskiSavezSrbije.pdf).

Ocigledna naprednjacka matrica. Tacno, sta radi tuzilastvo. Nista. Kada ce intervju, pa je pitajte... Duzana je D.T. odgovore na mnoga pitanja, pa i ona vezana za gasenje Vranjskih. Sta je sa gromoglasnom krivicnim prijavama protiv nn lica iz Gradske uprave? Putera na glavi koliko hoces. Razresenje!

ZASTO CUTIS, SLADJANE, SLADJANE ??? Ovi te provlace po novinama da si kobajagi uzeo 700000? More spakuj se i pravac Avganistan , to je tvoja teritorija !

Najnovije vesti

Boske pred izlečenjem od korone »

Dragan Stevanović Boske, državni sekretar u Ministarstvu privrede i koordinator SNS za Pčinjski okrug, oboleo je od koro...
ZutoCvece