Grad namirio svoje MEDIJSKE PLAĆENIKE, ZUJA ponovo OJADIO GRAĐANE

Gradsko veće Vranja donelo je odluku da parama građana namiri svoje plaćeničke medije za 2019. godinu, i to pod plaštom dodele donacija na konkursu za finansiranje medijskih sadržaja.

Odluku je saopštila većnica Danijela Milosavljević, a najbolje je prošao Zoran Veličković, vlasnik RTV Vranje i TV Bujanovac, koji je od građana inkasirao 7,45 miliona dinara od ukupno raspoloživih 16,5 miliona dinara.

Prema navodima većnice Milosavljević, Grad će iz budžeta, dakle parama građana, a po odluci komisije koju su činili Miodrag Popov, Slobodan Radičević i Velibor Todorov finansirati RTV Vranje sa 6,1 milion dinara, Vranjsku plus sa 5,3 miliona, TV Infopuls sa 400.000 dinaraa, TV Ritam i TV Bujanovac sa po 600.000 dinara.

Zaa televizije je Grad predvideo ukupno 13 miliona dinara, koliko je i podeljeno.

Drugi konkurs, za ostale medije, imao je na raspolaganju 3,5 miliona dinara, a Komisije su činili Đorđe Kovačević, Dušan Miljković i Nikola Panić.

Oni su za dodelili po 450.000 za OK Radio i Radio Vranje, dok je Radio Ritam dobio 150.000 dinara.

Odlukom komisije portal Vranjske plus dobio je 950.000 dinaar, Vranje news 350.000, RTV Vranje i OK Radio po 300.000, Jugmedia 200.000, Vranjenet 150.000, Infopuls i „Čuvari Srbije“ po 100.000 dinara.

Portal infovranjske.rs, inače ne samo najčitaniji od „nagrađenih“, nego često i sa većom čitanošću od većine navedenih zajedno, nije učestvovao na konkursu i nije ni tražio nikakva sredstva.

SSB

Komentari

Од шљама шљаму...ко то уопште и гледа. Зуја-вечита подгузна мува сваке власти.Мало му стан од Симпа на Б.коси.

Malo mu je na njega sve. Ljigavac jedan

Malo mu je na njega sve. Ljigavac jedan

Bagerista,
Stan mu je od Jumka.

Zuja se najdublje uvukao.

Babcko i ti si placenik.Samo Sorosev.Koja razlika?Placenik je placenik.

Djerko , moram da te obavestim da je Soros jedan od boljih prijatelja tvog omiljenog vodje AV-a!Ako nisi znao, sada znas!Sta je tu problem?

Portal "vranjske", ne da je najcitaniji nego je vrh vrhova u pisanju neistine, gnusnih lazi i spletki novinara ako ih uopste i ima, posto babacko i onaj pinokio(Slavomir) iz Banje nisu i nikad nece biti novinari jer godinama pisu gluposti i lazi koji se plasiraju od strane nekih kvazi mafijasa na baterije i ovih propalih politicara koji su ojadili citavo Vranje i okolinu u onoj pljackaskoj privatizaciji....Sramota...

Zuja sramota za Vranje a i sire!

Najnovije vesti

ZutoCvece