Grad će plaćati grejanje Sabornog hrama

 

U nastavku osme sednice Skupštine Grada Vranja, glasovima odbornika vladajuće većine usvojeni su program poslovanja i finansijski plan za 2017. JP „Novi dom“.

Slobodan Ignjatović, direktor ovog javnog preduzeća, postavio je pitanje potraživanja „Novog doma“ za grejanje Sabornog hrama Svete Trojice u Vranju, što je svojevremeno dogovorila prethodna vlast.

Zoran Antić, bivši gradonačelnik, reagovao je tvrdnjom „da je Grad plaćao grejanje Sabornog hrama, ali da nije imao obavezu da plaća grejanje crkvene opštine i eparhijskog dvora“.

Gradonačelnik Slobodan Milenković je zaključio „da će Grad i dalje plaćati grejanje Sabornog hrama i da će taj problem biti rešen u dogovoru sa Eparhijom Vranjskom“.

Potraživanja JP „Novi dom“ za grejanje crkvene opštine i eparhijskog dvora nalaze se u sudskom postupku, jer je prethodni direktor Nebojša Radulović podneo tužbu Osnovnom sudu u Vranju.

Povezane vesti:

Pahomije važniji od Simpa

TOPLA BRAĆA

 

Najnovije vesti

SPS: Svi predsednikovi ljudi »

Jasmina Prokić, Miroslav Nikolić, Žikica Antanasijević, Stefan Stanković i Lidija Novković predstavljaju deo Radne grupe...
AluTerm plus