GORAN NIKOLIĆ: Nisam kandidat za gradonačelnika

Priča da je SPS tražio mesto gradonačenika pokazuje ne samo da socijalisti ne znaju šta da rade sa svojim šefom Antićem, nego da se nešto meškolji i među naprednjacima. Po gradu se već poslovično priča o tome kako je Slobodan Milenković najbolji gradoonačelnik u istoriji, bar u istoj meri u kojoj se šuška da je nesamostalan i prezavistan od Dragana Stevanovića i Slaviše Bulatovića. Već se šuškalo da je sam želeo da ode, sad pa kao hoće da ga menjaju, evo javili se i socijalisti da zapapre...

Sam Milenković nije odgovorio na pozive „Vranjskih“, ali je svoje viđenje izneo potpredsednik vranjskog SNS-a i šef odborničke grupe te stranke u gradskom parlamentu Goran Nikolić, koji bi mogao, u jednom času, ako do toga ikada dođe, da bude glavni igrač lokalne političke scene. Prema svim nagađanjima, on bi imao najveće šanse da postane novi gradonačelnik, ako to pitanje ikada dođe na dnevni red.

Miroslav Nešić, kažu iz ličnih razloga, želi da bude predsednik Skupštine, Goran Djorđević podneo je ostavku na mesto odbornika izborom za diirektora „Vodovoda“ i nema načina da se vrati u skupštinu, odakle se mora birati eventualni novi gradonačellnik, tako da Nikolić ostaje praktično kao jedino moguće rešenje.

No, on tvrdi da je priča oko zamene gradonačelnika smešna i da u stvarnosti o tome ne može da se govori ni na jedan način.

„Pa SPS nam je poslao svoj dokument, ali u njemu nema reči o ulasku u vlast. Naš gradonačelnik Milenković ima podršku i više od 50 odsto građana, koliko je stranka osvojila na izborima. Sve ostalo po ovom pitanju čista su mešetarenja i ne zaslužuju ozbiljnu analizu“, kaže Nikolić. 

KOMPLETAN TEKST PROČITAJTE U ŠTAMPANOM IZDANjU VRANjSKIH.

Komentari

Koliko procenata? Reci iskreno koliko gradjana?

.....raspadnjacko lutkarsko pozoristance...

Ovaj produhovljeni lik i ličnost, najmanje što zaslužuje bi bilo mesto pomoćnika majstora za pripremanje ćumura, tj. onog što maše s kartonče, za prvomajski roštilj u Han.

Najnovije vesti

ZutoCvece