GONZIJEVA pobratimka i dalje u TURISTIČKOJ

Jasmina Stošić, pobratimka gradonačelnika Vranja Slobodana Milenkovića i dalje radi u Turističkoj organizaciji iako joj je ugovor o radu istekao, saznaju InfoVranjske.

- Stošićeva je zaposlena zalaganjem gradonačelnika, radi se o ugovoru o radu na privremeno-povremenim poslovima. Ttaj ugovor je istekao, ali ona i dalje radi u TO Vranje, znači, za gradonačelnikovu pobratimku nema zakona - upozorava sagovornik InfoVranjskih.

Po ovom izvoru, «osim što je pobratimka gradonačelnika, Jasmina Stošić poseduje i druge «reference» kao preporuku za ostanak na poslu».

- U pitanju je lobiranje Dejana Manića, zamenika direktora u TO Vranje, ali u suštini, prvog čoveka ove ustanove, pa Stošićeva i dalje radi - objašnjava sagovornik InfoVranjskih.

U isto vreme kada je Stošićeva ostala da radi, otkaz ugovora o radu dobio je diplomirani turizmolog koji je u TO Vranje primljen pod istim uslovima kao i gradonačelnikova pobratimka.

S. Kostić

Komentari

Radi i kurta i murta i u komrad , doedeno je i kuso i repato,bey konkurs i svi šefovi.Pogledajte gi ugovori sa koje škole i imaju li pravo da budu na ta mesta,sramota i cirkus od državu.

Svedok,tako je. Kad smo doživeli da bivši stanar iz cara dušana ričard bude neki šef na deponiju meteris onda vudis da je sve otišlo u ...... ali to je kadar sns, lopovi, bitange,konkubine,konobari......

Ta li lisica? Nema šta nije u stanju da uradi, samo se smeška, visi na mobilni, ide tamo amo na kafe,na doručci. Ima ona jos neka ledja, nisu samo Gonzijeva.

Zbog takvih gospodo nasa deca sa zavrsenim fakkultetima kuci i na ulicu a ova Gimnazijalka i prodavacica obuce kolo vodi..nego i oni imaju decu pa neka se zaposle kao nasa...toliko

Ovo je pretuzno ali bukvalno, to sto su najveci problemi, neznalice , konkubine i ostali otpad zaseli na drzavne jasle i upropascavaju ovaj grad i drzavu.bez da se zastide od sebe samih...bruke belosvedske!!!Narode na ulice!Pametni i vredni ljudi odose van granice, kome da ostavimo jedinu domovinu!?

Najnovije vesti

Boske pred izlečenjem od korone »

Dragan Stevanović Boske, državni sekretar u Ministarstvu privrede i koordinator SNS za Pčinjski okrug, oboleo je od koro...
ZutoCvece