GONZI u Kini UČI KOMUNIZAM!

Vranje je i to doživelo u svojoj skoro pa hiljadugodišnjoj istoriji, da prvi čovek grada, ovoga puta Slobodan Milenković, poseti daleku i prijateljsku, ni manje ni više, nego Kinu.

Milenković je deo delegacije SNS-a koja je otišla u posetu Komunističkoj partiji Kine (ne, nije greška!).

Ovaj neverovatan podatak u javnost je pušten u nedelju, kada vesti malo koga interesuju, ali, ova priča o „višednevnoj studijskoj poseti“ Kini, otvara zaista mnoga pitanja o tome ko je zapravo Milenković, šta je ovde SNS, a šta je ovde Srbija.

Naime, da li je Milenković na godišnjem odmoru, ili radi?

Ovde nije reč o državnoj, nego o partijskoj delegaciji, pa Milenković u Kinu može da ide samo u svom slobodno vremene, i nikako drugačije.

Pa, da li je gradonačelnik na odmoru, bolovanju, da li je ipak pobegao sa posla i prepustio ovdašnjim liderima da rešavaju probleme, ili, šta je već u pitanju oko ovog odsustvovanja sa posla?

Potom, koji će biti efekti posete? Ako će Gonzi u Kini da uči kako se streljaju funkcioneri zbog korupije, džaba mu: stranka koju predstavlja pred Kinezima ostala bi desetovana kad bi to znanje primenio kad se vrati kući.

Onda, zašto Gonzi, a ne, recimo, Denzi, ili Bulatović, Miceta doktor Stankovića da ne pominjemo?

Pa onda, šta će ako ga tamo pitaju nešto na engleskom?

Na kraju, hoće li ugovoriti tamo neku razmenu, recimo, da prekjuče i zvaničnno ugašeni „Sevdah“ ovde ugosti kineski folklor, ili obrnuto.

Ili, je, jednostavno, Milenković u Kini da mu vidi put kaput, i to od novca ovog jadnog, bednog, glupog i napaćenog naroda?

Komentari

Glupo vam je pitanje zašto Gonzi a ne neko drugi. Na primer Denzi, kako da ode do Kine, brod bi potopio, avion bi srušio, a i morao bi da ide teretnim, onim za stoku. A i da nekako teretnjacima stigne, zamislite da ga Kinezi vide onako gabaritnog i masnog, prvo bi se uplašili da ih ne pojede, a posle bi se uplašili čime da ga nahrane. Zamislite Miceta da se nadje oči u oči sa Kineskom delegacijom pa da se razmanda rukama, pomislili bi da je neki nindža a i ne bi mogli da angažuju dovoljan broj prevodioca za Micetovo baljezganje. Zamislite Bulatovića, sa onom kremanjonskom facom i facijalisom u govoru, niko ga nebi razumeo a i prvi utisak bi bio da dolazi iz neke mongoloidne zemlje, a ne iz Vranjske Banje. Ovako Gonzi, lako se prevodi Go-n-zi isto kao Ki-ta, a i nema šta mnogo da kaže, ne jede mnogo, ne pije, ne vata ga karate, milina da reprezentuje Trgovište, ovaj, Vranje, izvinite Donje Vranje. A, nebitno je i da li je na odmoru ili službeno, ne primećuje se njegovo odsustvo. Ruku na srce, bolje da je u Kini nego u fotelji gradonačelnika, manja je šteta.

Ma Gonze vise neje u donje Vranje kupisi kucu gore u grad Saba gu sredi pa nista neznate fasada mu je bas lepa, nemate veze sad vise neje iz donje Vranje, sace na kinezi da kaze da je iz strogi centaj

Neje kupija kucu , tatko i majka su gu napravili josb80tih godina ...ne lupaj kad neznas nesto ... a brat mu je ziveja tuj vise od 10 godine a ovj se je samo preselija u svoju tatkovinu ...

Pa bolje u Kini da uči i komunizam, nego da krade konjak po Rusiju.

Ni za 100 god. Nećete postaviti vlast kakvu hoće zapad. Jasno li vam je žutokljunci

Pa ovu vlast je nepismeni naprednjaku upravo postavio zapad jer je bas po njihovom ukusu.Rade sve sto im se kaže,sad će prodati Kosovo i Mitohiju i biti zabeleženi kao najveći izdajnici u istoriji Srbije,a zauzvrat im dopuštaju kradu,da se izivljavaju nad sopstvenim narodom,da mafija i kriminal haraju državom....Bitino,glupa,nepismena,nepradnjacka,ne postoji i nikad nije ni postojao veći miljenik zapada od AV I SNS,zapamti to,ako imaš čime.

Ta prica vam neće proći žućkasti. Srbija iznad svega a ti si verovatno jedan neradni plaćen da blatiš Srbiju.

Najnovije vesti

MUP: Pali i prodavac i kupci »

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju uhapsili su Vranjanca I. S. (1978), zbog postojanja osnova sumnje d...
ZutoCvece