Gonzi u centrali UTICAJNIJI i od BOSKETA!

Slobodan Milenković, gradonačelnik Vranja, postao je najomiljeniji vranjski naprednjak u vrhu stranke i time najuticajniji u centrali SNS, saznaju InfoVranjske iz izvora u redovima vranjskih naprednjaka.

- Gradonačelnik Milenković je, a ne Slaviša Bulatović, persona broj jedan iz vranjskog tabora SNS u centrali stranke. Sada je on uticajniji čak i od državnog sekretara Dragana Stevanovića - kategoričan je u svojoj tvrdnji sagovornik InfoVranjskih iz vranjskog odbora SNS.

Po ovom izvoru, «centrali stranke nije stigao nijedan dopis sa negativnim ocenama na račun gradonačelnika Milenkovića».

- Na udaru svih tih dopisa na račun naprednjačkog establišmenta u Vranju su Bulatović, Goran Đorđević, Denzi Stanojević, ali tu nema ni pomena Milenkovića. Njemu je čak i «insignija» zaboravljena, pa je centrala stranke zaoštrila svoj stav prema vodećim naprednjacima koji žare i pale po Vranju, što je priroodno izbacilo gradonačelnika u prvi plan u vrhu SNS - objašnjava sagovornik InfoVranjskih.

Izvor InfoVranjskih potencira «da je jedino gradonačelnik mogao sa Vučićem na binu tokom mitinga, prilikom otvaranja hirurškog bloka i na polaganju kamena temeljca za stanove bezbednjaka».

- Celo Vranje je to videlo, nekih vodećih naprednjaka nije bilo ni u publici, a pored Vučića nije bilo poslanika Bulatovića. Treba se setiti, recimo, kada je poslanik bio Dragan Nikolić, bez njega nijedna poseta stranačkih prvaka iz Beograda nije mogla da prođe - potencira sagovornik InfoVranjskih.

Ovaj izvor podseća da glavni dobitnici vladavine SNS-a, kao što su Goran Đorđević Đoša, Nenad Antić ili Denzi Stanojević nisu pušteni ni blizu bine sa Vučićem, dok je penzioneru Miroljubu Stankoviću eksplicitno zabranjeno da mitingu prisustvuje na bilo koji drugi način sem kao publika.

S. Kostić

Komentari

SLAVISA PRVI SI PUSTI OVO LJIGAVO DONJ.SMOTANO

Bravo Slavomire! Utepa ih Djosine pudlice iz Vodovod. Djosa im je dao povisicu 10 % da pljuju Gonzija. Ajmo bisoni Djosini, samo kazite svom direktoru pampersmenu da je Gonzi za njega gospodin covek sa velikim postovanjem u Beogradu, a Djosa u rangu sa Denzija , jedna velika nula. Znam da ce da vas boli ali je ovo istina koju i vi sami znate.

Slavomire, to li si saznao u Borin kutak od ona dva banjska diletanta? Alal vera! Istraživačko novinarstvo!

Slavomire, to li si saznao u Borin kutak od ona dva banjska diletanta? Alal vera! Istraživačko novinarstvo!

I kakav si zaključak Slavomire doneo: Da je Gonzi najveci ološ u lok.samoipravi i najvece zlo a svi dole pobrojani su male bebice za Gonzija.Zato se i najbolje uklopio u ambijent te politike

Gonzi je najveci car, a Djosa misli to mu je Denzi i ce brise pod sa njim. Malo ste se zeznuli, Gonzi je za sve vas doktor u pravom smislu reci, zato ga Vucic i ceni, a Djosa samo moze da tera svoje dupeuvlakace da pisu komentare protiv ovog gospodina.

Vratite 100 evra za kiriju u banju.

On ni doma neje uticajan te kod Vucica ce je uticajan.

Ma Djosa je doma uticajan, prizetko koji ne sme od zenu da zine, a sili se samo na radnici u vodovod. Mada svi su ga provaili da je devojcica i svi mu se smeju, jadnicko je pravi ej sa 43 kg ali sa svem dzordanke sto nosi. Nosi se po poslednjoj modi iz Vlase.

43,5kg sas pun pampers,heheee

Baš tako

Ovaj covek je toliko jadan i smesan da to prosto svako normalan razume. Najgori gradonacelnik u istoriji grada, ali isto takav je bio i na odelenju ortopedije bar tako kazu njegove kolege i sestre koje tamo rade. Ali ovaj mumunjko je vazno naucio kako da namesta poslove odredjenim ljudima pa se neki cak i iz Nisa javljaju kako su sa njim u raznim kombinacijama. Samo polako doktore sve ce da izadje na cistinu. Ne moze Vucic sa njim da se predje jer je on video kolika je ovaj ameba. Ali sta ce kada u toj stranci nema nista normalno.

Stvarno najgori !!!

A na Nenada Antica ANTU zaboravljena li je INSIGNIJA
OBOGATISE SE LEGALIZACIJE SA SUPRUGU...

Najnovije vesti

ZutoCvece