GONZI: Razmišljamo da vas možda i nagradimo za pobedu

Gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković i većnica Zorica Jović priredili su prijem za pobednice muzičkog takmičenja ,,Srbija u ritmu Evrope", prenosi gradski sajt.

- Zahvaljujući pobedi, ova manfestacija naredne godine biti održana u našem gradu. Razmatramo mogućnost da vas nagradimo, kao što uvek činimo kad su u pitanju talentovani mladi ljudi, jer ste to zaslužile - ćulo se na prijemu.

Gradonačelnik Milenković ocenio je da je reč o „ličnom uspehu“ zbog koga je on „vrlo ponosan“.

- Lokalna samouprava vam je pružila podršku, što će činiti i nadalje, ali ono što je veoma važno jeste da ste pokazale ogroman talenat i da ste oduševile publiku. Na najbolji mogući način ste prezentovale Vranje i povratile vedrinu i optimizam - istakao je Milenković.

Pobednicama je čestitala i gradska većnica Zorica Jović rekavši da su mlade devojke ponos Vranja i pravi dokaz da se želje ispunjavaju, ako su dovoljno jake.

Na prijemu se zahvalila Mila Nikolić rekavši da je ovo takmičenje „jako dragoceno“ ističući značaj timskog rada.

SSB

Najnovije vesti

I bi kiša, i bi PARK »

Posle 588 dana čekanja Vranjanci su konačno dobili nešto što liči na park.Rekonstruisani gradski park otvoren je posle 5...

Nastavak za BUŠTRANJICU 21. juna »

Saslušanjem svedoka u četvrtak 12. maja u Višem sudu u Vranju održano je ročište u glavnom pretresu u predmetu protiv ok...
ZutoCvece