Gonzi oduševio doktora Miceta Kinom

Miroljub Stanković Mice, gradski većnik za zdravstvo i član Gradskog odbora SNS, izuzetno pohvalno je govorio o izveštaju Slobodana Milenkovića, gradonačelnika Vranja, o boravku u Kini, saznaju InfoVranjske iz izvora u vranjskom odboru naprednjaka.

- Gradonačelnik je govorio o svom boravku u Kini i to je dovelo do salve hvalospeva dr Stankovića o gradonačelniku i Kini, toliko je nahvalio prvog čoveka Vranja i prijateljsku nam Kinu da su prisutni bili dirnuti Micetovim opaskama slave i hvale na račun Milenkovića i jedne od najvećih zemalja sveta -, kazuje ne bez pomalo ironije sagovornik InfoVranjskih.

Po ovom izvoru, neočekivano stvari su izmakle kontroli i usledili su nešto drugačiji tonovi.

- Ustao je jedan od članova GrO SNS i sugerisao da se ovakvima kakav je Mice ne daje reč, što je pozdravljeno gromkim aplauzom, jedino su šake mirovale u prvom redu gde je sedela vrhuška vranjskog odbora na čelu sa predsednikom Slavišom Bulatovićem -, navodi sagovornik InfoVranjskih.

Sagovornik InfoVranjskih, na kraju, potencira da je i slučaj izveštaja o boravku u Kini gradonačelnika Milenkovića dokaz sve jačeg raskola u redovima vranjskih naprednjaka i da to ne može da se sakrije od javnosti.

Komentari

Samo vi setajte a grad vam ostade prazan. Uposljavate vucibatine i ulicare verovatno za pare na naplatne rampe i dr. Pametni i školovani vam odoše iz grada. Olosi nepismeni pijani lopovi i ulicari.

Samo vi setajte a grad vam ostade prazan. Uposljavate vucibatine i ulicare verovatno za pare na naplatne rampe i dr. Pametni i školovani vam odoše iz grada. Olosi nepismeni pijani lopovi i ulicari.

Mice propali hirurg. Bitno da je zbrinuo oba sina u drzavnim ustanovama a za ostale ljude i clanove stranke ga ne zanima, jedino ako plate za radno mesto!!! Tako ce i da prodju na izborima.

Opasna zarazna bolest je prisutna u Srbiji, gnjide, mikrobi, bakterije, razne mutacije u okviru SNS sistema nas ubijaju lagano...pod hitno proglasiti epidemiju i krenuti sa kompletnom dezinfekcijom...sve ocistiti, ako se moze pomoci ovoj bolesnoj Srbiji!!! Ovo je ljudsko i moralno dno, takvih je na svakom koraku!!!

BABAČKO,
TI NIKADA ALI NIKADA NISI AFIRMATIVNIJI TEKST NAPISAO O DR MICETU. ISTINA JE DA JE JEDINI DR MICE POHVALIO IZVEŠTAJ GONZIJA ALI TO UJEDNO ZNAČI DA ON STOJI IZA PROGRAMA VLADE SRBIJE I VUČIĆA KOJIMA JE KINA STRATEŠKI PARTNER U EKONOMIJI. MUCE JE JEDINI KOJI RAZUME STRATEGIJU POLITIKE SNS-A DOK JE DRUGIMA POPUT VELIČKOVIĆA BILO TO ZA POTSMEH. ALI IMA VREMENA ZA UČENJE.. NIKAD NIJE KASNO

DO KADA CE TA LJIGA,DUPEUVLAKAC ZAGADJIVATI VRANJE. CEO SBOJ ZIVOT JE POSVETIO ULIZIVANJU ONIMA ZA KOJE JE SHVATIO DA CE BITI VLAST I NA TAJ NACIN PRIKRIVAO SVOJU NESTRUCNOST . NEKA KAZE KOLIKO PUTA JE U SVOM RADNOM VEKU USAO U OPERACIONU SALU DA NEKOG OPERISE. POZIVAM VRANJANCE KOJI SU OPERISANI U VRANJU OD STRANE PRIMARIJUSA MICETA DA SE JAVE KAKO BI ZNALI KOLIKO IH JE. MICE SAM IMA DA KAZE DA JE IMAO DESETINE HILJADA OPERACIJA JER JE TO COVEK KOJI DA NE ZINE A NE SLAZE. NEZNA SE KO JE VECA BITANGA ON ILI DRUGAR MU DENZI.

DR MICE,
L E G E N D O,
CEO SNS JE UZ TEBE I SVI POŠTENI GRAĐANI GRADA VRANJA. CEO SVOJ ŽIVOT SI POMAGAO LJUDIMA. ZATO TE LJUDI VOLE I POŠTUJU A BITANGE, KRIMOS I NESPOSOBNI KRITIKUJU. NJIHOV PROBLEM!!!!!!

POLTRON .IZDAJNIK.LAZOV.OTERAJTE LJIGU ILI CEMO MI .

DR MICE JE ŽIVA PROFESIONALNI, HIRURŠKA, POLITIČKA I MORALNA LEGENDA GRADA VRANJA, SVIDELO SE TO NEKOME ILI NE.

Za ovog ljiga kažeš da je legenda Vranja? Ti si ili mutav ili sam Mice pise. Pa ti kao njega unistise Vranje. On radio kao hirurg a nije operisao već politiku za sebe vodio. Takvi su najgori olos. Kako li je završio specijalizaciju za hirurga? Kad ne zna da operiše. Ali slatka penzija plus politička plata. Lopovi!

OVO PIŠE ŽENA INTELEKTUALKA,. INAČE BIVŠI PACIJENT DR MICE TA KOJI JE OPRISAO KAO HITAN SLUČAJ, KOJA JE IMALA SEPSU I KOJA ZAHVALJUJUĆI NJEMU JE I DALJE MAJKA DVA DETETA. KAKO VAS NIJE SRAMOTA DA TAKO PIŠETE O LEGENDI VRANJSKE HIRURGIJE

Lopovcina

Ovog poltrona i izmet na ulici odusevi ako mu je u interesu.

Da li je legenda počeo da kupuje cigarete ili se i dalje grebe po gradu ? Propala karikatura od čoveka.

Najnovije vesti

FK Radnik: Dan za pobedu »

Fudbaleri surduličkog Radnika u devetom kolu Super lige dočekuju tim beogradskog Rada, odlučni da stave tačku na lošu se...

JS: Aut Turistička, aut nihil »

Gradski odbor Jedinstvene Srbije ulazak u vladajuću koaliciju uslovljava samo jednim zahtevom, traži da dobije Turističk...
ZutoCvece