Gonzi NA UDARU ministra i KRIZNOG ŠTABA

Slobodan Milenković, gradonačelnik Vranja i čelnik lokalnog Kriznog štaba, našao se u četvrtak 21. maja na udaru kritika ministra zdravlja Zlatibora Lončara i pojedinaca iz republičkog Kriznog štaba zbog širenja infekcije korona virusa u Vranju, što je dovelo u pitanje predizborni miting SNS zakazan za 30. maj u Vranju, saznaju InfoVranjske.

- Gonziju su baš natrljali nos zbog korone u Vranju koja može da odloži zakazani miting ili drastično smanji broj prisutnih, jer, zaboga, vođa ne može da krene u žarište korone - navodi sagovornik InfoVranjskih.

Po ovom izvoru, «čulo se da niko iz SNS vrha nije računao na Vranje kao najveće žarište COVID-a 19»!

- Ono što najviše ljuti ministra zdravlja i njegove iz Kriznog štaba je kako je uopšte moglo da se desi da epidemija bukne baš u Vranju odakle treba da krene naprednjački predizborni karavan 30. maja. Virus korona u Vranju očigledno nije vodio računa o planovima naprednjaka kampanji za izbore 21. juna - zaključuje sagovornik InfoVranjskih.

Izvor portala na kraju konstatuje «da je vranjska varijanta epidemije korona virusa baš pobrkala predizborne planove naprednjaka i to je rana neprebolna za sve Vučićeve sledbenike u vrhu stranke»!

- Za vodeće ličnosti SNS u Vranju i korona virus i miting stranke zakazan «usred epidemije kad mu vreme nije», svakako je najveća noćna mora u protekle četiri godine - kaže ovaj izvor.

S. Kostić

Komentari

Haha,poznata igra.Udri na sposobnog,zastiti nesposobnu.Proverite info.

Ljiljana te unisti Gonzi sa ZC, zakopa vas sve iz SNS

Pitanje za sve naprednjake,da li naša partija ima ili nema prave i stručne ljude koji mogu da vode ovaj grad.
U pitanju su građani Vranja
Ako nema,da se vrh partije konkretno izjasni

Pa samo pogledajte sastav ljudi u kriznom stabu. To je njihov maksimum i realnost. Sa ovim ljudima ne mozes da organizujes rodjendansku zurku za decu u igraonici, kakva borba protiv epidemije. Ne znaju gde se nalaze. Samo sujeta, nadobudnost i licni interes. Tesko nama koji jedva prezivljavamo i prehranjuuemo svoje porodice. Vucicu treba da smo zahvalni, jasno nam je pokazao da su ovi njegovi iz SNS promasaj. Zato samo BOJKOT!!!

KIKU GA TURITE DA VODI KAMPANJU SAS ZENU MU U PRVI RED I ZASTAVU DA SE VIJORI. SA NADPIS NAPUNI MO SE SAS PARE KOJ J. SIROTINJU. A VELJU GA TURITE NA KRAJ ISTO SAS ŽENU ZASLUZILI SU MUCENICI

Za njihovu decu

Jao vise ne znate sta pisete. Nicim niste zadovoljni. Gradonacelnik Vas je razboleo on je kriv naravno

Ne on nas nije razboleo, samo je jadničko nesposoban.

Pa onda se kandiduj ti za gradonacelnika. Jel se smatras sposobnim

Kakve veze ima gradonacelnik sa brojem zarazenih i radom ZC.Tu bi trebalo dr.Mice da kaze sta ima ,cini mi se da on bese nesto za zdravstvo.....Il se mozda varam

A što? Je li zato što prijavljuje zaražene više nego što treba i što je dozvoljeno pa zato danas vratili radnike Geoxa kući bez testiranja a prethodnog ih dana zvali da dodju.

Najnovije vesti

Veliki požar u centru grada »

U ponedeljak je u centru Vranja u jednoj privatnoj kući izbio ozbiljan požar, saznaju Info Vranjske na licu mesta.Požar...
ZutoCvece