Gonzi na HANSKOM TALASU doplovio do FOTELJA

Slobodan Milenković Gonzi, aktuelni gradonačelnik Vranja, ortoped i potpredsenik SNS-a, postao je naprednjak i prvi čovek Vranja zahvaljujući „hanskom plimnom talasu“ saznaje se među obaveštenim naprednjacima.

Reč je o dugogodišnjoj sprezi između dr Slađana Marinkovića Cake, načenika Ortopedije i nekadašnjeg prvog čoveka Hana, i Gorana Nikolića, potpredsednika Gro SNS-a u Vranju, a takođe i direktora Elektrodistibucije.

Prema navodima upoznatih Caka je Nikoliću pobratim, i njihovo prijateljstvo traje decenijama, a toliko je da je u vreme kada je Marinković držao pekaru u Hanu posao vodio Nikolićev otac Stojan.


-Nikolić se u početnoj fazi rukovođenja vranjskim naprednjacima, obratio svom pobratimu dr Slađanu Marinkoviću Caki da mu pomogne da u naprednjake „ubaci“ relativno kredibilnu ličnost iz vranjskog doktorskog sveta. Caka je predložio svog kolegu Gonzija Milenkovića, potencirajući da je ne baš inventivan i jačih sposobnosti, ali je nekompromitovan i ume da sluša i posluša „starije“, pa ga je Nikolić aktivirao u stranci i sa približavanjem lokalnih izbora „progurao“ za kandidata za gradonačelnika-, obrazlaže sagovornik InfoVranjskih iz redova vranjskih naprednjaka.

Izvor InfoVranjskih ne može da veruje da su Gonzi Milenković i Goran Nikolić u različitim klanovima u taboru vranjskih naprednjaka.

- Nikolić je, doduše, uz pomoć dr Cake, od njega napravio i naprednjaka i gradonačelnika, zato mi je teško da poverujem da su u različitim klanovima, ali ako je to tačno, onda sam siguran, Milenković Gonzi će uvek biti uz Nikolića, a nikada protiv njega. Valja očekivati da kada dođe do konačnog raspleta u borbi vranjskih naprednjačkih klanova, Gonzi i Nikolić će uvek biti jedan uz drugog, a nikako suprostavljeni-, tvrdi sagovornik InfoVranjskih iz GrO SNS u Vranju.

Podsećamo, na pitanje novinara Vranjskih u aprilu 2017. godine da li je kandidat da zameni Gonzija Milenkovića na mestu gradonačelnika, Goran Nikolić je to energično demantovao, poručivši da su u pitanju politička mešetarenja koja nemaju veze s istinom.

Najnovije vesti

Veliki požar u naselju Raška »

Kako javljaju čitaoci Info Vranjskih sa lica mesta, u petak uveče u jednoj porodičnoj kući u naselju Raška izbio je veli...

Da li je bilo ŠTRAJKA U SIMPU? »

Žene zaposlene u proizvodnim pogonima vranjskog «Simpa» obustavile su rad u četvrtak 15. aprila u 12,30 sati zbog neispl...
ZutoCvece